Vesna Pisarović

U jeku slave povukla se sa scene, a sad je otkrila zašto je ostavila pop glazbu

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Vesna Pisarović
Foto: Robert Gašpert/Story, Promo
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Vesna Pisarović
03.05.2018.
u 19:14
Za njenu ljubav prema jazzu zaslužan je Peter Brötzmann na čijem je koncertu doživjela potpunu katarzu i odlučila je postati jazz pjevačica.
Pogledaj originalni članak

Prije 16 godina Vesna Pisarović predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom "Sasvim sigurna" i ova pjesma samo je jedan od hitova kojima je Vesna tada osvojila publiku.

U jeku slave povukla se sa scene i otišla u Nizozemsku kako bi se školovala za jazz pjevačicu. Zašto se zaljubila u  jazz i tko je kriv za tu ljubav otkrila je u IN Magazinu. Strast prema jazzu rodila se na koncertu legende jazz-scene Petera Brötzmanna.

- On je bio toliko intenzivan, svirao je samo s bubnjarom, toliko je bio snažan u svom izrazu da sam doslovno tu noć imala neku vrstu prosvjetljenja, i  potpune katarze i preobrazbe, pa sam odlučila studirati jazz da se barem probam približiti tome - otkrila je Vesna u intervju. 

Njen suprug Ozren Pupovac, sin Milorada Pupovca, 20 godina svirao saksofon i zajedno sviraju i dijele ljubav prema jazzu i biciklizmu. Pjevačica je lani izdala album "Naša velika pjesmarica" na kojem je stare hitove otpjevala u jazz verziji, a 29. lipnja kreće na turneju na kojoj će, kaže, održati deset koncerata od Vardara pa do Triglava. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 43

BR
Brandfackel2
19:49 03.05.2018.

Ubacila se u obitelj Pupovac i egzistencija je zajamčena milijunima kuna. Kad ne bude više nit' za je.... nit' za gledati, a za slušati nikad nije ni bila, reći će da su za sve to krive ustaše i dr Ante Pavelić i onda pokupiti sa "tatom" Miloradom još koji milijun "ustaških" kuna na račun ugroženosti...

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
20:23 03.05.2018.

Sve je bilo divno i krasno a onda nabasa na pupi juniora 😭

RI
rightside
19:45 03.05.2018.

da razjasnimo nesto,, znacaj ovog clanka je da se javnosti pokaze da ona i njen suprug, sin druga pupavca jako dobro zaraduju na jazz-u i da im uopce ne treba novac druga pupavca,te da mogu trosit ko npr prosle godine na jadranu, na kojekakve gluposti i to bezgranicno,,))))))) i jos samo trebaju naci ljude koji ce im to "posvedocit" i neke koji ce vjerovat u pricu,,a tatu ionako niko ne pita od kuda mu toliko imovine..))) no mozda sad i bude,,"osa im je cvitan a dosa neki njegov mali"))))) pa cemo vidit dalje,,