Treća emisija showa

U borbi za ulazak u natjecanje ni kandidatima ni mentorima nije lako

Foto: PR FOTO
Glazbeni show The Voice
Foto: PR FOTO
Glazbeni show The Voice
Foto: PR FOTO
Glazbeni show The Voice
Foto: PR FOTO
Glazbeni show The Voice
Foto: PR FOTO
Glazbeni show The Voice
Foto: PR FOTO
Glazbeni show The Voice
Foto: PR FOTO
Glazbeni show The Voice
03.02.2016.
u 09:30
U natjecanju u kojem je bitan samo glas daroviti pojedinci imaju težak zadatak. A ni mentorima nije lako.
Pogledaj originalni članak

Zaoštrava se borba za natjecatelje u showu The Voice. Nakon uzbudljive druge emisije, koja je ponovno bila najgledanija u svojemu terminu, mentori polako pune svoje ekipe. 
U prvoj fazi, a to je audicija, svaki mentor okuplja po 10 natjecatelja.

Indira je nakon dvije emisije na pola puta. Njezin je tim trenutačno najbrojniji s petero natjecatelja. To su Alen Bulić, Ivana Sutlović, Marko Domjan, Ana Dorotić Burmaz i Maja Tošić. Tony i Ivan imaju po četvero natjecatelja. U Tonyjevu timu su Matea Dujmović, Edgar Rupena, Ivo Marinković i Monika Perić, a Ivanovu jaka ženska ekipa u sastavu - Mirna Ružić, Ivana Brkašić, Tajana Belina i Mirta Dautović.  Nakon prve emisije, koju je završio bez kandidata u timu, za Jacquesa se situacija  popravila te sada  ima troje natjecatelja: Rino Petrović, Stefany Žužić i Rea Matić.

U natjecanju u kojem je bitan samo glas daroviti pojedinci imaju težak zadatak. A ni mentorima nije lako. Kandidati izvedbom moraju mentore navesti da okrenu svoje sjedalice, a mentori prosuđuju samo prema glasu.   

Tko će  još svojim glasom i izvedbom oduševiti mentore i izboriti  se za mjesto u jednom od četiriju izvrsnih timova, saznat ćemo u subotu, 6. veljače na Prvom programu HTV-a od 20 sati. Do tada The Voice – Najljepši glas Hrvatske možete pratiti preko službene internetske stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. Vijesti vezane za show također možete pratiti na Drugom programu Hrvatskoga radija. Korisnici The Voice Hrvatska mobilne aplikacije za Android i iOS mogu pregledavati ekskluzivan sadržaj, pratiti omiljene natjecatelje i igrati nagradne igre.

>> Mirna Ružić sjajnom izvedbom oduševila svih četvero članova žirija

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.