LIJEPA JULIA

U 90-ima ova je glumica slamala srca Pittu i Gereu, a evo kako danas izgleda

Foto: Profimedia
Julia Ormond
Foto: Profimedia
Julia Ormond
Foto: Profimedia
Julia Ormond
Foto: Profimedia
Julia Ormond
Foto: Profimedia
Julia Ormond
04.01.2020.
u 21:00
U proteklom desetljeću ostvarila je i niz televizijskih uloga, a najpoznatija po ulozi Marie Calvet u seriji "Momci s Madisona".
Pogledaj originalni članak

Engleska glumica Julia Ormond danas slavi 55. rođendan. Sredinom devedesetih glumila je u nizu hit filmova kao što su "Legenda o jeseni", "Prvi vitez", "Sabrina" i "Seviljski brijač". Tamo je slamala srca glumačkim veličinama kao što su Brad Pitt, Richard Gere, Harrison Ford i drugi. 

U proteklom desetljeću ostvarila je i niz televizijskih uloga, a najpoznatija po ulozi Marie Calvet u seriji "Momci s Madisona". Iza nje su dva braka. Za kolegu Roryja Edwardsa bila je udana od 1988. do 1994., a prije nekoliko godina propao joj je i drugi brak, s političkim aktivistom Jonom Rubinom, s kojim ima kćer Sophie. 

Foto: Profimedia
Julia Ormond

Juliju ćemo ove godine moći vidjeti u seriji "The Walking Dead: World Beyond". Riječ je o spin-offu serije "Walking Dead", a u njoj će igrati jedan od glavnih likova Elizabeth. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

LJ
ljutko
13:44 05.01.2020.

Žena normalno izgleda, bez liposukcije i bez botoksa

MU
MudraKornjaca
09:02 05.01.2020.

Nabacila koju kilu, ali sve u svemu nije losa.

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
03:08 05.01.2020.

Stara metla dobro ne mete.