DUBROVNIK SE OPRAŠTA

U 30. godini preminuo Hrvoje Batinić, fotograf i lovac na oluje

Foto: Facebook
Hrvoje Batinić
Foto: Facebook
Hrvoje Batinić
Foto: Facebook
Hrvoje Batinić
Foto: Facebook
Hrvoje Batinić
16.12.2020.
u 08:34
– Zbogom našem dragom osnivaču, chaseru i prijatelju. Jedan vjetar je prestao, ali nikad neće ostati tišina, napisali su na Facebook stranici Storm Chasersa
Pogledaj originalni članak

U 30. godini života u Dubrovniku je iznenada preminuo Hrvoje Batinić, zaljubljenik u fotografiju i oluje i osnivač web stranice Storm Chasers. 

"Zbogom našem dragom osnivaču, chaseru i prijatelju. Jedan vjetar je prestao, ali nikad neće ostati tišina", napisali su na Facebook stranici Storm Chasersa.

Foto: Facebook
Hrvoje Batinić

"Znam samo da mu je pozlilo i da je završio u bolnici", kazala je za 24 sata njegova prijateljica Tea Škorvaga. 

"On je bio osoba s kojom bih plakala od smijeha, koja bi svaki loši dan napravio najboljim, svakoj pjesmi dao značenje i svakom pogledu dao uspomene. Bio je jedan i jedinstveni i takav će ostati u svačijem sjećanju. Ovakva osoba se rađa rijetko. Zato neka gore sada uživa i pazi na sve nas", kazala je Tea. 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
09:17 16.12.2020.

30 godina???? Koja tragedija!!!! Zna li se od čega?

Avatar Golum
Golum
08:41 16.12.2020.

Pocivao u miru!

GR
Grandstar
09:33 16.12.2020.

Losa roba