život ju nije mazio

Tužna ispovijest mnogima omiljene TV voditeljice: 'Izgubila sam dijete, kuću i posao'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Borna Filić/PIXSELL
mladen burnać
Foto: Borna Filić/PIXSELL
mladen burnać
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Borna FilićPIXSELL
Foto: Stojan Lasic/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Foto: Borna Filic/PIXSELL
08.12.2019.
u 10:36
-Izgubila sam jedinu kuću koju sam imala, ljubav, imala sam izvanmateričnu trudnoću koja je jako loše krenula. Sve je bilo jako loše, jedino što žalim je što nisam vidjela oči svojeg djeteta - ispričala je Mirna Berend.
Pogledaj originalni članak

Mirna Berend nekada je bila jedna od najprepoznatljivijih HRT-ovih voditelja, a onda je nestala s malih ekrana. Posvetila se privatnom biznisu, a s vremena na vrijeme odradi i pokoji voditeljski angažman. Početkom lipnja mnoge je razveselila njezina pojava na velikom koncertu u čast hrvatske glazbe “To je moja zemlja” na stadionu Poljud.

- Nisam se ja povukla. Ja se ne povlačim samo tako. I kad bi se pojavio neki zanimljivi projekt, naravno da bih opet bila na televiziji - izjavila je Mirna za 24 sata. Iskreno je progovorila i o teškim životnim trenucima.

Pogledajte i kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a

-Izgubila sam jedinu kuću koju sam imala, ljubav, imala sam izvanmateričnu trudnoću koja je jako loše krenula. Sve je bilo jako loše, jedino što žalim je što nisam vidjela oči svojeg djeteta. Danas nisam ogorčena ili rezignirana, jedino shvaćam da za sve postoji razlog. To su udarci nakon kojih trebaš ustati - kazala je Mirna koja je nakon životnih nedaća ostala i bez voditeljskih angažmana.

- Izgubila sam dijete, kuću i posao, ali danas sam ipak sretna. To je valjda tako moralo biti - dodala je Berend. Nekadašnja TV voditeljica sreću je prije nekoliko godina  pronašla u izradi nakita i prirodne kozmetike. - Intenzivno se time bavim, imam internetsku prodaju za cijeli svijet. I moji ‘anđelčići’ su prešli ocean. Prodala sam ih u Kanadu, Ameriku i Australiju. I nakit i kreme prodavat ću tako, po mojim, nabavnim cijenama, a ne da neki, kao što je to u farmaciji, nabijaju maržu i po 400 posto. Sve moraš potplatiti da bi negdje bio izložen - ističe Berend koja se prisjetila i prošlosti te progovorila o bivšem predsjedniku Franji Tuđmanu koji ju je pozvao da mu vodi predsjedničku kampanju. Mirna je bez previše razmišljanja pristala na angažman.

- Odmah sam mu rekla da će to biti profesionalno i da se ne želim učlaniti u HDZ. Nije mu bilo drago, ali mi nije zbog toga radio probleme. Ispoštovao je sve što smo se dogovorili - prisjetila se Mirna.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

SO
sohnahoakasaa
13:51 08.12.2019.

Mirna kod nas starijih ne prolazi tvoja priča. Sve loše kaj ti se dogodilo ne veseli nikoga ali svakom je njegova životna muka najteža i svaki ćovjek nosi svoje Križeve. Samo te molim nemoj TI pričati o ucjenjivanju i radodavanju. Rijetko si kad imala dečka a i on je završavao na prosijačkom štapu ali si redovito bez srama bila ljubavnica mnogima. I s jednima i drugima si bila dok ih nisi opelješila.

SH
Shalan
11:16 08.12.2019.

Tri četiri puta ste ponovili "izgubila sam kuću, dijete i posao"?! I još ne idete u Irsku?

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
18:04 08.12.2019.

Drago mi je da si nakon svega sretna. U vrijeme tvoje voditeljske karijer bila si vrlo lijepa, rasna žena, poželjna mnogima. Malo ti je slava udarila u glavu, pa je bilo.... Valjda si platila cijenu, a sigurno nešto i naučila na teži način. Sretno!