Odvjetnik u glumačkim vodama

Turskog glumca prati vojska obožavateljica, a on se zaljubio u zanosnu voditeljicu

Foto: https://www.instagram.com/canyaman/
Can Yaman
Foto: IPA/Pixsell
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram.com/dilettaleotta
Diletta Leotta
20.03.2021.
u 14:03
Ludilo koje je nastalo u Grčkoj, Španjolskoj i Italiji kada je Can Yaman ondje promovirao svoje projekte može se usporediti s ludilom kakvo izazivaju i hollywoodski glumci.
Pogledaj originalni članak

Popularnost kakvu su nekada uživali glumci Halit Ergenç, kojeg je publika zavoljela kao Onura u seriji “Tisuća i jedna noć”, i Burak Özçivit, kojeg smo upoznali u liku Bali bega, sada uživa turski glumca Can Yaman za kojim luduju žene diljem Europe. Ludilo koje je nastalo u Grčkoj, Španjolskoj i Italiji kada je ondje promovirao svoje projekte može se usporediti s ludilom kakvo izazivaju i hollywoodski glumci. – Ponosim se što me svuda u svijetu dočekuju obožavatelji. Nadam se da će biti tu tijekom cijele moje karijere. Ovo je tek početak, rekao bih, a ako se po jutru dan poznaje, bit će mi zabavno i uspješno – rekao je Can u jednom intervju odgovarajući na pitanje je li iznenađen tolikom popularnošću. U ovoj regiji popularnost mu je zasigurno priuštila serija “Sanjalica”, u kojoj glumi zgodnog i avanturi sklonog fotografa i vlasnika marketinške agencija Cana Divita, koja se trenutačno prikazuje i na kanalu RTL Passion. Can je rođen u Istanbulu 1989. godine, korijene vuče s Kosova, odakle mu je djed, te iz Sjeverne Makedonije, odakle je njegova baka. Od djeda s majčine strane naslijedio je ljubav prema jezicima – djed poliglot znao je šest jezika, a Can uz materinski turski govori talijanski, engleski i francuski. Kao dječak bio je sigurna da će se baviti profesionalno košarkom, a nakon što je s odličnim uspjehom završio osnovnu školu, upisao je jezičnu gimnaziju koju je završio kao najbolji učenik s najvišom ocjenom od utemeljenja te obrazovne ustanove.

Jedan dio srednjoškolskog školovanja boravio je u Americi, a kada se vratio u Istanbul, upisao je pravni fakultet koji završio 2012. godine i ubrzo započeo raditi u struci. Međutim, sjedenje u odvjetničkom uredu nije bilo dovoljno izazovno za njegov avanturistički duh i tijekom godišnjeg odmora popustio je nagovoru svojih prijatelja i prijavio se za audiciju za jednu TV seriju te dobio ulogu. – Otišao sam na godišnji odmor i nikada se više nisam vratio u odvjetnički ured. Kolege su me sljedeći put vidjele na malim ekranima – rekao je Can u jednom intervju, ali od prava se ipak nije oprostio te je i dalje partner jednog odvjetničkog ureda. Serija “Dolunay” 2016. godine bila je njegov prvi veliki uspjeh kao glumca, ali s ovom serijom stigao je i negativni publicitet zbog Canove nagle naravi. Naime, tada su mediji u Turskoj pisali kako se često sukobljavao s glumicom i kolegicom iz serije Selen Soyder te ju je i vrijeđao. Cijela stvar na kraju je završila i na sudu, a Can je morao platiti novčanu kaznu zbog vrijeđanja kolegice. Na sljedećem projektu imao je više sreće; serija “Sanjalica” donijela mu je vojsku obožavatelja i osam milijuna pratitelja na Instagramu. U ovoj romantičnoj seriji partnerica mu je bila Demet Özdemir, s kojom je navodno dijelio i romantične trenutke u privatnom životu. Paparazzi su ih tek u nekoliko prilika uhvatili zajedno izvan seta, ali nijedna od tih fotografija nije mogla potvrditi radi li se o samo prijateljskoj ili i o ljubavnoj vezi.

Foto: instagram

– Prvi put u životu igrao sam s glumicom uz čiju prisutnost sam i ja bio tako smiren jer je ona bila toliko talentirana i sigurna u sebi da samo u bezbroj scena improvizirali, što mi se jako svidjelo. To je nemoguće ako niste sigurni u svoju partnericu, a Demet je toliko nadarena glumica da je 60 posto naših scena u seriji bila improvizacija – rekao je u jednom intervju o svojoj partnerici iz serije “Sanjalica”. Nedavno je Yaman opet privukao pozornost medija svojim ljubavnim životom kada je nakon višetjednih šuškanja i paparazzo fotki objavljenih u talijanskim medijima konačno priznao da je u vezi sa zanosnom talijanskom voditeljicom Dilettom Leottom, djevojkom koju često časte titulom najljepše sportske novinarke svijeta. Can je odlučio ušutkati tračeve i nedavno je podijelio fotografiju s Dilettom i napisao: “Opasan smo par.” Za Dilettu se pisalo kako je bila u tajnoj vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem, a romansu s Canom je započela nedugo nakon što je on stigao u Italiju radi snimanja serije “Sandokan”. Počeli su se dopisivati putem društvenih mreža, a prvi je korak napravio Can. Obožavatelji su uvjereni kako je ova veza samo predstava za medije i javnost te da koristi Canovoj popularnosti u Italiji i malo je onih koji su povjerovali u ovu ljubavnu priču i brojne zaljubljene objave para na društvenim mrežama. Prije dvije godine, govoreći o svojoj idealnoj ženi, Can je rekao ovo:

– Žene koje se ponašaju poput muškaraca i glasne su neće nikada privući moju pozornost, a ne privlače me ni žene koje su misteriozne. Privlače me žene koje su vesele, a kod žena mi je jako važna energija koju imaju, miris, boja glasa... Idealno bi bilo kada bih uz tu osobu mogao biti najbolja verzija sebe. U istom intervju otkrio je i kakav je u vezama i je li spreman raditi kompromise. – Jako sam sebičan kad je riječ o odnosa, mislim da se ne bih mijenjao ni zbog koga. Neću praviti kompromise ni oko svog lika u seriji, a ni privatno. Neću raditi nešto što me rastužuje samo kako bih ugodio drugoj osobi. Naravno, uvijek postoji mogućnost da će se pojaviti osoba u koju ću se ludo zaljubiti i promijeniti način razmišljanja – kroz smijeh je rekao glumac. Ma u koga se zaljubio, ključna žena u njegovu životu uvijek će i njegova majka Güldem, koja ga često posjećuje na setovima serija i njegova je najveća obožavateljica. Tijekom karantene na početku pandemije koronavirusa velik dio vremena proveli su zajedno i zajedno su u tom razdoblju naučili i plesati tango.

Foto: instagram

– Morao sam naučiti tango za jednu od scena u seriji koju sam tada snimao i mama mi se pridružila kao partnerica jer ona već zna plesati taj ples. Dnevni boravak pretvorili smo u pozornicu i vježbali svaki dan po nekoliko sati – kazao je Can, koji i s ocem ima odličan odnos. Roditelji su mu se razveli kad je imao pet godina i u djetinjstvu su ga uvijek čuvale bake koje su mu postale uzor. Košarka ga je naučila disciplini, a kada je vježbanje posrijedi, nikada ga ne preskače – sada kada se priprema za ulogu u “Sandokanu” vježba i intenzivnije nego prije kako bi bio u formi za ulogu kojoj se njegove obožavateljice silno vesele.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.