najavila iznenađenje

Trudna Franka: 'Uskoro se vraćam malo aktivnijem životu'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
12.11.2019.
u 12:40
Koliko uživa u drugom stanju pjevačica Franka Batelić ne krije od kada je s javnosti podijelila sretne vijesti. Evo što kaže o prvoj trudnoći, svojoj bebici i planovima za skoru budućnost
Pogledaj originalni članak

U sklopu niza humorističnih objava koje su joj u proteklo vrijeme pripremali vjerni fanovi, Franka Batelić obratila se putem društvene mreže Instagram.

Zahvalila im se na napravljenim ilustracijama koje su pratile njezine stvarne fotografije, a potom napisala: 'Ovih dana kada moram malo više odmarati toliko ste me nasmijali i razveselili vašim objavama! Obećajem, uskoro stiže glazbeno iznenađenje i vraćam se malo aktivnijem Instagram životu, jer sada uživam u svom malom mjehuriću stvaranja novog života'.

Polako se privikava na novu životnu ulogu koja joj slijedi kada u naručje primi svog prvorođenog sina. Uči o trudnoći, promjeni tijela i stanja hormona, ali i tome kako se odnositi prema bebici u pojedinim razdobljima.

Odmara od mnogih nastupa koje je zaredala proteklu godinu, kao i novih pjesama koje je marljivo pripremala zadnjih nekoliko godina tijekom svog velikog povratka na glazbenu scenu, piše Tportal

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.