ZABRINUTI RODITELJI

Trogodišnji sin poznatog glazbenika primljen u bolnicu zbog alergije na cjepivo

Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
CLIC Sargent, A Very British Affair auction - London
Foto: Matt Alexander/Press Association/PIXSELL
Virgin Atlantic Attitude Awards
Foto: Instagram
Foto: Instagram
19.01.2021.
u 07:00
Jadni Kit uvijek je bio osjetljiv na svoja cjepiva ALI hvala Bogu na cjepivima !! Budući da sam u bolnici, tjeskoba mi je letjela, jednostavno ne mogu podnijeti razmišljanje o scenama iza zida dječjeg odjela (koji je bio prazan), napisala je Juddova supruga Izzy
Pogledaj originalni članak

Trogodišnji sin bubnjara poznate britanske grupe McFly Harryja Judda primljen je u bolnicu nakon što je u vrtiću razvio alergiju na cjepivo protiv dječjih bolesti. 

Harryjeva supruga Izzy na Instagramu je objavila fotografiju iz bolnice s njihovim sinom Kitom.

- Jadni Kit uvijek je bio osjetljiv na svoja cjepiva ALI hvala Bogu na cjepivima !! Budući da sam u bolnici, tjeskoba mi je letjela, jednostavno ne mogu podnijeti razmišljanje o scenama iza zida dječjeg odjela (koji je bio prazan). Obično smo u ovo doba godine s djecom suočeni s prehladama i bubama, bilo je čudno davati Kitu lijek danas nakon toliko vremena, napisala je Izzy i zahvalila se liječnicima na pomoći. 

Foto: Instagram

Glazbenik i njegova supruga koja je po zanimanju violinistica osim Kita imaju i četverogodišnju kći Lolu. Inače, djeca u Velikoj Britaniji kao i kod nas primaju cjepivo protiv dječjih bolesti poput difterije, tetanusa i poliomijelitisa. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.