PODRŽALE PROJEKT #JA ČITAM

Tri poznate mame očekuju ukupno petero djece

Foto: Instagram
Nevena Rendeli, Mirna Medaković, Vanda Winter
Foto: Promo
Nevena Rendeli
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
Vanda Winter
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Mirna Medaković
21.02.2017.
u 11:21
Nevena i glumica Mirna Medaković Stepinac rodit će blizance, a glumica i pjevačica Vanda Winter ovog će proljeća roditi svoje prvo dijete, kojeg čeka sa suprugom Ivanom Parlovom.
Pogledaj originalni članak

Posljednjih mjeseci nekoliko je poznatih Hrvatica objavilo svoje trudnoće. Tri od njih danas su se našle u Knjižnici Augusta Cesarca u Zagrebu kako bi dale podršku projektu poticanja djece na čitanje.

Voditeljica Nevena Rendeli Vejzović na svom je Instagram profilu objavila fotografiju s ovog druženja, a zanimljivo je kako tri buduće mame na ovoj fotografiji čekaju ukupno petero djece.

Nevena i glumica Mirna Medaković Stepinac rodit će blizance, a glumica i pjevačica Vanda Winter ovog će proljeća roditi svoje prvo dijete, kojeg čeka sa suprugom Ivanom Parlovom.

- Trudnice united! Možda smo natečene ali volimo čitati - napisala je Nevena uz fotografiju na Instagramu.

>>Sretne vijesti Nevene Rendeli Vejzović: Trudna sam

>>Vanda Winter na proljeće će roditi prvo dijete

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar fredi
fredi
23:15 22.02.2017.

"Vanda Winter ovog će proljeća roditi svoje prvo dijete, kojeg čeka sa suprugom Ivanom Parlovom." Pa vi u Vl-u ste totalno prolupali, kojeg je to roda imenica dijete, muškog? Svašta. Odoh s ovog portala.