Tko želi biti milijunaš?

Tri pitanja dijelila su ga od milijuna, evo na kojem je pitanju Pavao 'pao'

Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
12.12.2019.
u 21:21
Samo su tri pitanja dijelila Pavla od milijuna, ali nažalost kući je otišao s 32 tisuće kuna.
Pogledaj originalni članak

Večerašnje izdanje kviza "Tko želi biti milijunaš" otvorio je Pavao Barić i to na 13. pitanju na kojem je stao u prošloj emisiji.
Na pitanju za 250 tisuća kuna dobio je pitanje kojem se ovaj student iz Ivanić grada nije nadao i odlučio je zamoliti pomoć publike.

Pitanje je glasilo: Koji se metal ušuljao u srce vitamina B12? Pavao je imao ponuđene odgovore krom, nikal, kobalt i cink, a kako nije bio  siguran odlučio je potražiti pomoć publike koja je s čak 62 posto ponudila cink kao točan odgovor.

Pavao je odlučio poslušati publiku i odgovorio je cink, ali točan odgovor je bio kobalt. Samo su tri pitanja dijelila Pavla od milijuna, ali nažalost kući je otišao s 32 tisuće kuna.

Domagoj Njegova bio je jedan od uspješnijih natjecatelja večeras i sirena je prekinula emisiju u trenutku kada je bio na 12. pitanju, tako da  možda bude imao više sreće sljedeći tjedan i možda bude uspješniji od Pavla i dođe do milijunskog pitanja. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar KALIMERO
KALIMERO
22:40 12.12.2019.

Imao je dobrog komada za pratnju👦😁