3,2,1 - kuhaj!

Špiček se boji za svoje radno mjesto!

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
28.02.2018.
u 17:09
„Opreza nikad dosta, moraš biti oprezan i u korijenu sasjeći konkurenciju da opstaneš“, zaključio je Špiček i time otkrio svoju taktiku preživljavanja u showu.
Pogledaj originalni članak

Članovi žirija nikada do sada nisu morali strahovati da bi mogli izgubiti poziciju u showu ''Tri, dva, jedan – kuhaj!'' no, na njihovo neugodno iznenađenje, stvari su se počele kretati baš u tom smjeru.

Kandidati šeste sezone showa ne suzdržavaju se u komentiranju vlastitih i konkurentskih jela te je njihova želja za dokazivanjem kulinarskog znanja katkada toliko jaka da zna zasjeniti stručni žiri.

Ante, Martina i Otto već su bili prozvani kao potencijalne zamjene za Mateju, Matu, Tomeka i Ivana, a večeras će svoju ambiciju pokazati i Vjekoslav, a to će najviše zasmetati najdugovječnijem članu – Tomislavu Špičeku.

„Nisam čuo da ide novi natječaj za žiri, a ti si danas probao jela sa svih jedinica. Osjećam se malo ugroženim, možda ću ja biti taj kojeg će danas zamijeniti“, zabrinuto je kazao Špiček smatrajući da bi njega prvog zamijenili kada bi došla potreba za promjenom članova jer je on najdulje u ovom kulinarskom showu.

„Opreza nikad dosta, moraš biti oprezan i u korijenu sasjeći konkurenciju da opstaneš“, zaključio je Špiček i time otkrio svoju taktiku preživljavanja u showu.

Je li Špičekov strah od konkurencije opravdan ili je žiri nezamjenjiv, pogledajte večeras u novoj epizodi popularnog showa ''Tri, dva, jedan – kuhaj!'' u 20 sati na RTL-u!

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar taqa
taqa
17:17 28.02.2018.

Dobar je Tomek

PA
Pajdo
19:35 28.02.2018.

Tomek je ZVIJEZDA.

VE
velebit1
23:00 28.02.2018.

tomek Prasac

Još iz rubrike Showbiz