citirali bibliju

Tony i Dubravka Cetinski proslavili godišnjicu braka, a evo i gdje su bili!

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
18.01.2019.
u 20:28
Posjetili su Jeruzalem, a tamo i  Baziliku Svetog groba, gdje je po predaji grob u koji je Krist bio položen, a koja je restaurirana 2017. godine.
Pogledaj originalni članak

Supružnici Dubravka i Tony Cetinski proslavili su svoju petu godišnjicu braka u Izraelu.

Posjetili su Jeruzalem, a tamo i  Baziliku Svetog groba, gdje je po predaji grob u koji je Krist bio položen, a koja je restaurirana 2017. godine.

Foto: Facebook screenshot

Putovanjem se na svom Facebook profilu pohvalila upravo Dubravka, koja je uz objavu dodala i citat iz Biblije.

"Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav; ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se. Nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini. Sve pokriva,sve vjeruje , svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. Prorokovanja? Uminut će. Jezici? Umuknut će. Spoznaje? Uminut će. (1. Korinćanima 13, 4-8)"

Podsjetimo, Tony i Dubravka su vjenčanje slavili čak tri puta. U bračnu luku su uplovili u Las Vegasu, nakon toga je slijedila svadba u Vinkovcima u krugu obitelji, kada je Dubravka preuzela Tonyjevo prezime. S prijateljima i poznanicima slavili su u Zagrebu u restoranu Plaza, gdje su se pojavile i brojne domaće zvijezde.

Pogledajte video: Željko Joksimović: Nikad se nisam doživljavao romantičnim, to me je malo sramota

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:17 18.01.2019.

Uh, sve ok, lijepo, ali brate mili. Gazi klošare, šmrče, pjeva ljige, mulja porez sa Dankom Končarom, promijenio par žena, što vjenčanih, što nevjenčanih, što samo pušilica. I sad s najnovijom, pravac - Jeruzalem, - kod Isusa Krista, s desne ocu,- ko da su dva brata rođena. Smanjite malo defektološke doživljaje, drugovi novinari.

TO
tonycetinski3105
11:03 21.01.2019.

Nađite si život spodobe jedne bijedne.

AR
arijel
06:13 19.01.2019.

Izdrzali cijelu godinu zajedno.Pa bravo Toni

Još iz rubrike Showbiz