iznenada

Tony Cetinski: Nakon 25 godina napuštam Zagreb

Foto: Sara Dombre
Cetinski u Areni Zagreb
Foto: Sara Dombre
Cetinski u Areni Zagreb
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Tony Cetinski
Foto: Sara Dombre
Cetinski u Areni Zagreb
07.06.2017.
u 18:47
Glazbenik je na Facebooku napisao da je već predugo izdržao tijelom i glavom biti u Zagrebu, a srcem i dušom u Istri kojoj se odlučio vratiti zauvijek
Pogledaj originalni članak

Tony Cetinski putem Facebooka danas popodne obožavatelje je obavijestio o promjenama u njegovu životu i najavio je da se seli iz Zagreba.

U objavi na svojoj stranici objasnio je kako se nakon 25 godina mora rastati od metropole jer je već previše vremena izdržao tijelom i glavom biti u Zagrebu, a srcem i dušom u rodnoj Istri. Evo što je napisao: "Dragi Zagrebe grade! Dao sam ti koliko sam mogao i znao, ali došlo je vrijeme da se nakon 25 lijepih godina ipak rastajemo. Ne nisam se razočarao, ali mislim da sam puno previše i izdržao biti tijelom i glavom tu, a srcem i dušom u svojoj rodnoj Istri. Ti nećeš puno izgubiti, ali ja ću jako puno dobiti povratkom doma. Da, iden ća, iden doma. 

Zahvaljujem se svima koji su se trudili da se osjećam kao da sam doma, ali nikada to nije niti bi moglo biti potpuno tako. 
Fali mi puno toga, Zagrebe, što mi ti nažalost ne možeš dati, ali nešto mi je ipak najvažnije, a to je MIR i osjećaj pripadnosti. 
Možda mi ni u Istri neće uvijek biti baš idealno, ali ću barem biti doma i bliže svojima. Ne mogu više sebi lagati i stvarno mi kad pređem Učku srce jače i brže tuče. Kako god bilo, Zagrebe, hvala ti. Rado ću i dalje dolaziti u Zagreb, ali samo kao gost jer moje srce pripada gdje i moji nono Vide i nona Marija počivaju u miru. 
U Istri. Tu san se rodija, tu ću i krepati. 

Ps. ....nisam vjerovao da bi mi mogle zadrhtati ruke i glas a kamoli da će mi suza krenuti ali DA i to mi se, evo, upravo dešava. 
Hvala svima. I ovima i onima isto kao i mojima!
Ljubim vas."

 
 
 

 
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

DA
dado56
22:08 07.06.2017.

Uzmi najbolje od zagreba i istre ...

SM
silva.mi.66
08:39 08.06.2017.

Pa nije majcica priskrbila sve te silne kućice da bi zjapile prazne

ZA
zagabria1
20:19 07.06.2017.

Srce ga vuče u Istru premreženu kriminalom, političkim interesima i pljačkašima narodne imovine. Mora da je na nečemu, ali neka ide, što da ne bi čovjek malo maštao da je tamo super.