Tvrde stručnjaci

Slažete li se? Ovo je najljepši muškarac na svijetu

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
robert pattinson
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
04.02.2020.
u 21:30
Nekad se posebnom formulom dokazivala teorija relativnosti, a danas je znanost dokazala da je najljepši muškarac na svijetu jedan hollywoodski ljepotan.
Pogledaj originalni članak

Znanost se miješa u ljepotu onoliko koliko i ljepota u znanost, a britanski kirurg Julian da Silva upravo je jedinstvenim izračunom uspio doći do zaključka da je glumac Robert Pattinson najljepši muškarac na svijetu.

Naime, kirurg je osmislio način da izračuna koliko je nečije lice savršeno na temelju omjera njegovih usana, brade, očiju i drugih karakteristika. Prema ukupno izračunatom postotku, Pattinson uvjerljivo vodi s rezultatom od 92,15 posto.

Foto: Reuters/PIXSELL

"Našao se među pet savršenih u gotovo svim kategorijama mjerenja jer je sve na njegovom licu klasičnog oblika. Jedina kategorija u kojoj je postigao nešto manji rezultat bio je oblik usana koje su kod njega nešto tanje i ravnije", ispričao je De Silva koji se u istraživanju služio formulom Zlatnog reza a koje se još vjeruje od doba antike da čuva formulu savršenstva.

Nakon Pattinsona, listu upotpunjuju hollywoodski ljepotani poput Henryja Cavilla s 91,64 posto, zatim Bradley Cooper s 91.08 posto, a na iznenađujućem četvrtom mjestu našao se Brad Pitt s 90.51 %.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar ZLO
ZLO
23:25 04.02.2020.

Ja mislim da sam ja, onako skromno, better looking, od ovog hermafrodita.

ČR
črnamatizemla
23:35 04.02.2020.

Izgleda da izračun nije 3D. Malo mu srši vilica. A Večernjak se dočepal nekih krivih parametara,svaki čas neka najljepša Hrvatica ili najljepša glumica ono isti dan na istom portalu bude po par ljepših.

Avatar PRLJAVI HARRY
PRLJAVI HARRY
01:22 05.02.2020.

Rugoba. Fuj. 😁