Bivša loto djevojka

Tina Katanić prvi put progovorila o skandalu iz 2015.: Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Zagreb: Tina Katani? dolazi u odvjetni?ki ured Zvonimira Hodaka
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
ARHIVA - Zagreb: Tina Katanić 2005. godine proglašena Kraljicom Hrvatske
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Samobor: Tina Katani?, Mario Lipovšek Battifiaca i Jan Kerekeš u izolaciji zbog kviza - Bez veze
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Rogoznica: Tina Katani? vodila je program izbora Miss Adriatic Europe 2016. u marini Frapa
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
ARHIVA - Zagreb: Tina Katanić, Kraljice Hrvatske 2005.
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
ARHIVA - Zagreb: Tina Katanić, Kraljice Hrvatske 2005.
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Zagreb: Tina Katani? dolazi u odvjetni?ki ured Zvonimira Hodaka
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Zagreb: Tina Katani? dolazi u odvjetni?ki ured Zvonimira Hodaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Poznati na prvoj ve?eri BIPA Fashion.hr
07.09.2022.
u 09:49
Važno je da se čuje tko je žrtva i tko je tu napravio teško kazneno djelo. Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima, izjavila je
Pogledaj originalni članak

Bivša loto djevojka Tina Katanić prije sedam godina povukla se iz javnosti nakon skandala koji je dobio i svoj sudski epilog i nakon godina šutnje Tina je odlučila prvi put progovoriti o svemu kroz što je prošla prije sedam godina kada je u javnost dospjela snimka zbog koje je prošle godine u listopadu Domagoj R. (28) pravomoćno osuđen na godinu i 11 mjeseci zatvora jer je 2015. godine snimao manekenku i bivšu loto djevojku Tinu Katanić tijekom spolnog odnosa s dvojicom prijatelja te ga nakon toga proslijedio trećoj osobi.

– Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Kad već imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram naglasiti da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja. Želim podići svijest o tome da se ne odmahuje rukom i ne stigmatizira nešto što je proizišlo iz čistog povjerenja. Važno je da se čuje tko je žrtva i tko je tu napravio teško kazneno djelo. Sva sreća da se danas žene štiti svim mogućim konvencijama te kaznenim i mnogim drugim zakonima. Na kraju krajeva, presuda je donesena, a ona kaže da su počinjena ozbiljna kaznena djela – ispričala je Tina u prvom intervju koji je dala za časopis Story. Dodala je kako joj je iznimno teško bilo zbog obitelji, najgore joj je bilo zbog njih.

– U tom razdoblju najgore mi je bilo zbog moje obitelji, čak ne zbog mene. Iz svega sam izišla podignute glave. Najvažnije mi je da je donesena pravomoćna presuda i da je osoba dobila zatvorsku kaznu. Meni zatvorska kazna ne znači gotovo ništa jer je počinjena nepovratna šteta nad mnom, ali služi kao poruka da se ne mogu i ne smiju činiti kaznena djela te uništavati tuđi životi nekažnjeno. Rekla bih da to nije bio skandal, nego teško kazneno djelo – rekla je Tina. 

VIDEO Sjećate li se Anđele Kolar koja je s Draženom Zečićem snimila duet "Ima li nade za nas?"

NOVI POSAO

Nikolina Pišek o prvom danu na UNA TV: 'Urednik me strogim glasom pozvao na red'

- Prvi dan na poslu. Prošao je tako da nisam presrela mail za redakcijski zoom, pa me je Daniel Delale, očito moj zauvijek urednik, strogim glasom pozvao na red. Uglavnom, sastanak s dislociranim kolegama je odrađen prvoklasno podno predivnog Državnog Arhiva. Scenografija je bila vrhunska, voljni moment na nivou, moral visok. Veselim se, budite dobri i blagi prema meni, gledamo se uskoro...", napisala je Nikolina

predsjednik nije optimističan

Milanović: Sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Moramo ostati hladne i trezvene glave

"Ovo je posebno i rijetko vrijeme iz kojega moramo izvući maksimum onoga što nam se nudi. Jer sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Vjerujem da u slučaju Hrvatske ne dolazi opasna, ratna, egzistencijalna kriza. Mislim da smo od toga zaštićeni i da taj film nećemo gledati. Ali ne smijemo živjeti da će ovo što se trenutno događa trajati vječno, neće. Moramo uzeti sve što nam se nudi", kazao je Milanović.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 46

Avatar southman
southman
10:36 07.09.2022.

hahaha ma da naravno, na prevaru se te namamili da po..šiš trojici istovremeno.

KI
kiseli
13:27 07.09.2022.

A znam, ubacili su ti drogu u nos

ST
Stainer
12:24 07.09.2022.

Zašto je prekinula karijeru? Mogla je nastaviti. Koju karijeru.