u zagrljaju ljepotice

Ova studentica diplomacije zarobila je srce našeg nogometaša. Pogađate kojeg?

Foto: Twitter
Dina Dragija
Foto: Instagram
tin jedvaj dina dragija
Foto: Instagram
tin jedvaj dina dragija
Foto: Instagram
tin jedvaj dina dragija
Foto: Instagram
tin jedvaj dina dragija
24.06.2016.
u 15:37
Par je već godinama zajedno, a lijepa Dina javnosti je zapela za oko tek nedavno nakon što je u društvu Izabel Andrijanić bodrila s tribina svog dragog
Pogledaj originalni članak

Osim Ćorluke, Kalinića, Kovačića i Srne, podršku nježnije polovice s tribina na Europskom prvenstvu imao je i mladi Tin Jedvaj. Dvadesetogodišnji reprezentativac već je godinama u sretnoj vezi s vršnjakinjom Dinom Dragijom koja je mnogima za oko zapela tek nedavno, točnije nakon što je na djevojka Matea Kovačića Izabel Andrijanić na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju s tribina. Na fotografiji su bile javnosti poznate Izabel i Franka Batelić, no malo tko je znao tko je treća ljepotica na fotografiji. 

Inače, lijepa Dina studentica je međunarodnih odnosa i diplomacije koja je nedavno uspješno završila prvu godinu fakulteta. To je bio dovoljan razlog da se naš nogometaš na svom Instagramu pohvali uspjehom svoje djevojke s kojom živi posljednjih godina.

Dvadesetogodišnjakinja je s Tinom živjela u Italiji dok je igrao za Romu, a zadnju godinu je s njim provela u Njemačkoj gdje mladi nogometaš brani boje Bayer Leverkusena, piše Story

Uz fakultetske obveze Dina uspješno balansira i karijeru modela. Već se godinama bavi modelingom, a ujedno je i zaštitno lice kampanje za Fashion.hr.

>>Evo kako pobjedu Hrvatske slave bolje polovice naših nogometaša!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

NA
nano0705
16:46 24.06.2016.

Strašno ko starija sestra i mlađi brat. nespojivo

DU
Deleted user
18:38 24.06.2016.

ahahahaha, a te sponzoruse sve isto izgledaju, pogledaj sponzorusu iz hrvatske sponzorusu iz srbije sponzorusu iz bosne sponzorusu iz crne gor, doslovno sve iste. a inace da je neki fizikalac, neki piljar i prodaje krompire i lubenice bas me zanima bi li bila sa njim.

DU
Deleted user
15:59 24.06.2016.

điđi miđi... istina... škola diplomacije... za žiraka kažu da je bio brzopotezni kod ženskih suradnika.