the voice

Jacques: Neću mirno spavati jer sam izbacio Melanie

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
21.03.2015., Zagreb - Live snimanje emisije The Voice u studiju HRT-a. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
23.03.2015.
u 10:23
Kristina Boban, Melanie Acorlor, Dora Vestić i Daniel Jurišević odlukom mentora napustili su show, a neki su se zbog odlaska i rasplakali
Pogledaj originalni članak

Nove hrvatske pjevačke zvijezde se rađaju. Uključivanjem gledatelja u odlučivanje tko ostaje u HRT-ovu showu, „The Voice – Najljepši glas Hrvatske" ušao je u novu fazu natjecanja, a upravo će isključivo glasovi gledatelja za nekoliko tjedana odlučiti i o pobjedniku „The Voicea". A četvero natjecatelja koji nisu bili među favoritima publike i koje su mentori poslali kući emotivno su proživjeli kraj ove avanture, u što smo se i uvjerili posjetivši snimanje prve emisije uživo. Kristina Boban nije mogla skriti suze kada joj je Tony rekao da ne nastavlja natjecanje.

– Rasplakao se i moj otac. Članica Tonyjeva mentorskog tima Djordjia Palić rekla mi je da sam bila odlična i da se možemo čuti kad mi nešto zatreba. Sretna sam zbog toga. Dalje ću navijati za Božidarku Matiju Čerinu, s njom sam se najviše zbližila. Ali svima iz Tonyjeva tima želim svu sreću, da uživaju i da budu ponosni na sebe jer ovo je prekrasno iskustvo – rekla je Kristina. Suze su potekle i niz lice Melanie Malike Acorlor kada ju je Jacques poslao kući. – Nije me ispadanje toliko pogodilo, nego me dirnula cijela atmosfera, reakcija publike, svi su me grlili, čula sam i glazbu sa strane – priznala je Melanie.

Jacques nije skrivao da mu nije lako što je Melanie ispala. – Neću mirno spavati zbog toga, ali bio sam pošten i pustio sam Emu Gagro dalje jer je imala bolji nastup od Melanie – kazao je Jacques. Dora Vestić je pak, nakon što ju je Indira poslala kući, i dalje prštala pozitivom. – To je samo show ljudi moji, nije to tako strašno. Dalje ću navijati za Ninu Kraljić.

Ta žena nije s ovog svijeta – uzviknula je Dora. Nakon što je mentor Ivan Dečak odlučio kako dio njegova tima više nije Daniel Jurišević, Daniel je poletio u zagrljaj zaručnici Ani Cerovac.

– Ana mi je rekla da je tužna što sam ispao jer je bila sigurna da ću proći dalje. I ja sam tužan – priznao je Daniel. Dečak je u showu ostavio Mahira Kapetanovića, koji je „rasturio" otpjevavši „Sve će to, mila moja..." Bijelog dugmeta.

– Pjesmu sam posvetio djevojci Sari, kojoj je danas rođendan, i dragom obiteljskom prijatelju Kemalu Montenu, koji je bio najbolji prijatelj mog oca. Dok sam večeras pjevao, osjetio sam Keminu prisutnost – otkrio nam je Mahir.

>>Jacques u prvoj live emisiji: Dino Dvornik bio bi ponosan na ovo!

>>The Voice: Žestoke bitke i Indirine suze

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
14:34 23.03.2015.

Ako ćemo iskreno Melanie je jako zanimljiva, ali i da je pjevala na engleksom glasovno nije mogla konkurirati Emi. Mislim da je ovdje jako zakinuta cura koja ju je u dvoboju s Melanie izbačena (imena se ne sjećam, ali visoka, zgodna, prelijepa i stvarno moćnog glasa - punooo bolja od Melanie) jer je Melanie i tom nastupu stvarno griješila... i da, uopće se ne slažem da je "Mahir" rasturio.. meni njegov način izvedbe nikako nije "legao"...

SA
Sauron
10:41 23.03.2015.

Melanie kao prvo u pretprošloj epizodi nije zaslužila prolaz jer je bila gora od one cure u dvoboju više se ne sjećam imena.....ali u prošloj emisiji pokraj druge dvije kanditakinje nije imala šanse jer je za klasu gora pjevačica.......ne znam šta se događa privatno ali show se zove The Voice pa valjda onda biramo i glas a ne poklanjamo simpatije zbog nekih drugih stvari.....

SL
slyvia
18:16 23.03.2015.

Melanie mi je simpaticna i ima stila, ali stvarno nema raspon i glasovne mogucnosti koje mogu konkurirati ozbiljno u ovom showu. Ima specificnu boju glasa koja je posebna nama u Hrvatskoj ali u Africi ju ima vecina zena. Zak je dobro odlucio, jer bi sve ostao bilo jako nepravedno.