Najteže razdoblje

The Rock i cijela njegova obitelj borila se s koronom: Nosite maske

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: RE/Press Association/PIXSELL
Dwayne Johnson - Hollywood Walk of Fame Ceremony
Foto: Jim Ruymen/Newscom/PIXSELL
Dwayne Johnson and Lauren Hashian attend the "Jumanji: The Next Level" premiere in Los Angeles
Foto: Reuters/Pixsell
03.09.2020.
u 09:31
Glumac je rekao kako su njegove kćeri u dobi od četiri i dvije godine imale blage simptome, dok kod njega i supruge to nije bio slučaj.
Pogledaj originalni članak

Glumac Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock, objavio je na svom Instagramu video u kojem je obožavateljima objavio kako su on i njegova obitelj prije tri tjedna doznali da imaju koronavirus.

"Mogu vam reći da je ovo bila jedna od najizazovnijih i najtežih stvari koje smo ikad morali proći kao obitelj", kazao je na početku videa. Rekao je kako su njegove kćeri, koje imaju četiri i dvije godine, imale blage simptome, dok su on i supruga bili malo drukčija priča i nisu imali tako blage simptome. "Ali sretan sam što vam mogu reći da je moja obitelj dobro. Više nismo zarazni. I, hvala Bogu, sada smo zdravi", kaže glumac u videu. Pretpostavljaju da su se zarazili od bliskih prijatelja koji nisu ni znali da imaju koronu. Zato je glumac preporučio svima da budu jako oprezni i da se pridržavaju epidemioloških mjera i da svakako nose maske kada se druže s drugim ljudima kako bi spriječili širenje virusa.

"Zahvalni smo što smo sada zdravi, iako nije uvijek slučaj da ljudi ozdrave. Zbunjuje me što će neki ljudi, uključujući i političare, prihvatiti ideju nošenja maske i učiniti je dijelom političke agende. To nema nikakve veze s politikom. Nosite masku. To je činjenica i jedina ispravna stvar koju treba napraviti", poručio je Johnson.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar spica1
spica1
11:05 03.09.2020.

već provaljen modus operandi, dakle opet standardno, virus napada celebritije, političare i aktiviste koji u sklopu agende propagiraju novo normalno, nošenje maski i cijepljenje...

GE
Gensoman1000
10:01 03.09.2020.

Ne hvala.