B STRANA LJUBAVI

The Frajle promovirale novi album i nastavak suradnje s Udrugom SVE za NJU

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
the frajle
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
the frajle
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
the frajle
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
the frajle
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
the frajle
12.11.2015.
u 17:43
S albumom „B strana ljubavi“, u izdanju Aquarius recordsa, Frajle su ponovno napravile korak naprijed, donijele novi zvuk, pjesme na španjolskom i francuskom i sve to kroz suradnju s Ante Gelom, Alkom Vuicom, Goranom Karanom i Magnifikom
Pogledaj originalni članak

Nevena, Jelena, Marija i Nataša, novosadski bend poznatiji kao THE FRAJLE  jučer su u Velvetu promovirale novi album i nastavak humanitarne suradnje s Udrugom SVE za NJU.

S albumom „B strana ljubavi“, u izdanju Aquarius recordsa, Frajle su ponovno napravile korak naprijed, donijele novi zvuk, pjesme na španjolskom i francuskom i sve to kroz suradnju s Ante Gelom, Alkom Vuicom, Goranom Karanom i Magnifikom. Producent albuma je Vojislav Aralica.

Ovim albumom, uz veliku podršku sponzora: dm-a, Melem-a i Coca-Cole, Frajle nastavljaju i svoju humanitarnu misiju pomaganja Udruzi SVE za NJU i ženama oboljelima od raka. Naime, od svakog prodanog CD-a koji se može naći u svim dm-ovim prodavaonicama, izdvaja se 15 kuna donacije za Udrugu.

U sklopu prošlogodišnje akcije I suradnje s Frajlama prodajom njihovog CD-a “Meni trebaš ti” skupljen je značajan novac za financiranje rada Centra za psihološku podršku ženama oboljelim od raka.  U 5 mjeseci je prodano 4.413 CD-a što je vrlo respektabilna količina prodanih CD-a u današnje vrijeme. Frajle su pokazale da nisu slučajno postigle ovakav uspjeh.

Ovoliki broj prodanih primjeraka u Hrvatskoj ih stavlja u kategoriju najtiražnijih  5 izvođača tijekom prošle godine u Hrvatskoj.

Na promociji se ispred Udruge SVE za NJU, Ljiljana Vukota zahvalila na velikoj podršci Frajli, koja je započela 2014. godine sa kampanjom Meni trebaš ti, i napomenula će kako značajna financijska sredstva koja Frajle izdvajaju od prodaje albuma, biti utrošena na rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka. Cijelo izdanje i humanitarnu notu su potpomogli Melem, Coca-Cola i dm.

Kao Melem, i Frajle su potpuno jedinstvene - u svom glazbenom žanru, u svom stilu i svojoj volji da pomognu. Melem je našao način kako ujediniti ljubav prema glazbi i potrebu da se pomogne onima kojima to najviše treba podržavši novi album Frajli, čiji dio prihoda od prodaje pomaže radu Udruge SVE za NJU. I ove godine, donacija Udruzi SVE za NJU, kroz suradnju s dm-om i prekrasnim Frajlama, za Melem znači da se, kroz glazbu, ponovno aktiviraju sve one pozitivne vrijednosti koje Melem donosi. Uz donaciju od prodaje albuma, Melem je stvorio poseban proizvod koji će se već sljedeći tjedan naći na policama dm-a – posebno izdanje malog Melema „SVE za NJU“. Kupnjom Melema „SVE za NJU“ naši se vjerni korisnici izravno uključuju u plemenitu akciju.

Ovaj album je i nastavak uspješne suradnje THE FRAJLE i dm-a, ali i dm-a i Udruge SVE za NJU. Novi album THE FRAJLE “B strana ljubavi” možete pronaći ekskluzivno u svim prodavaonicama dm-a.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.