UŽIVA NA MORU

Tereza Kesovija (82) objavila fotku u badiću, a fanovi ne prestaju komentirati

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Tereza Kesovija
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/PIXSELL/Vecernji list
Foto: Privatni album
Tereza Kesovija
Foto: Boris Štajduhar
Tereza Kesovija
Foto: Privatni album
Tereza Kesovija
07.09.2020.
u 16:12
Glazbena diva Tereza Kesovija pokazala je pratiteljima na Instagramu kako uživa na moru.
Pogledaj originalni članak

Iz fotelje u fotelju. Ako postoji raj na zemlji, onda sam sada u raju, napisala je pjevačica Tereza Kesovija ispod fotografije s ljetnog odmora na kojoj u kupaćem kostimu pozira na luft-madracu.

Foto: Instagram

"Uživaj naša draga Tere", "Baš je raj na zemlji, draga Tere uživaj", Diva Tere je zaslužila odmor" pisali su fanovi toj 82-godišnjoj pjevačkoj divi iz Dubrovnika koja je nedavno nakon pet godina stanke odlučila snimiti videospot za skladbu "Ima te" autora Aljoše Šerića i aranžera Gorana Kovačića, koja je nedavno izašla pod etiketom Dallas Recordsa.

Snimalo se na atraktivnim lokacijama u Istri, a jedna od naših najvećih pjevačica dokazala je da i dalje ima jako puno energije i da svaki izazov koji ekipa pred nju postavi može odraditi bez problema. Naime, svi koji su ikada radili s Terezom znaju da je riječ o velikoj profesionalki, no stajati po najgorem suncu na rubu Limskog kanala ili tri sata sjediti u vrelom kabrioletu kako bi se snimili kadrovi vožnje, nikome od ekipe nije bilo jednostavno. Vrelo istarsko sunce peklo ih je od ranog jutra, no to ni na koji način nije utjecalo na dinamiku ili plan rada.

Otkrila je tako nedavno da ne planira nove nastupe jer poštuje upute i mjere koje su izdali epidemiolozi, smatra kako bismo se morali brinuti za zdravlje. Ona je ionako naviknula samo na goleme dvorane pa će pričekati bolja vremena.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr