Prekid prijateljstva?

Taylor Swift užasnuta Selenininim i Justinovim pomirenjem

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Taylor Swift užasnuta Selenininim i Justinovim pomirenjem
12.03.2014.
u 20:11
Taylor Swift i Selena Gomez nekad su bile poznate kao najbolje slavne prijateljice. Taylor je čak jednom izjavila da je njezin odnos sa Selenom gotovo sestrinski.
Pogledaj originalni članak

Taylor Swift i Selena Gomez nekad su bile poznate kao najbolje slavne prijateljice. Taylor je čak jednom izjavila da je njezin odnos sa Selenom gotovo sestrinski. No, Taylor ju je navodno otpisala kao svoju najbolju prijateljicu jer je Selena odlučila Justinu Bieberu dati drugu šansu. Swift nikako ne odobrava tu odluku, pogotovo zbog njegovih problema sa zakonom i tulumarenjima.

Navodno se Taylor distancirala od Selene još otkako je Selena prošle godine bila u vezi s Edom Sherranom. Kratka veza Seleni je poslužila da bi potaknula Justinovu ljubomoru, a Taylor je smetalo što je njezin prijatelj bio iskorišten. Kada je čula da su ovaj vikend Selena i Justin proveli zajedno, bila je, kaže izvor, užasnuta.

Foto: Youtube (screenshot)

>>Ponovno su zajedno, a njezini su roditelji potpuno poludjeli zbog toga

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.