sretan rođendan

Tarik priredio Lejli neuobičajeno rođendansko iznenađenje

Foto: Pixell
Lejla Filipović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Tarik i Lejla Filipović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSEL
09.10.2018.
u 12:45
Tarik priredio Lejli neuobičajeno rođendansko iznenađenje Brzo kretanje tijela i pomicanje ruku u suprotnu stranu pravi je izazov, ali njezin suprug, popularni glumac i voditelj Tarik, s 15-godišnjim Dinom i 11-godišnjim Armanom bez ikakve treme svoje plesne pokrete pokazao je Lejli pred prolaznicima, sve kako bi voljenu Lejlu iznenadili za rođendan.
Pogledaj originalni članak

Nasred Budimpešte bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović dobila je pravo iznenađenje za svoje četrdeset i drugi rođendan: usred obiteljskog izleta njezin suprug i dvojica sinova zaplesali su joj „Floss“; ples inspiriran pokretom iz besplatne avanturističke igrice Fortnite koji na prvi pogled izgleda vrlo jednostavno, ali zahtijeva dobru koordinaciju i koji je ove godine postao viralni hit.

Brzo kretanje tijela i pomicanje ruku u suprotnu stranu pravi je izazov, ali njezin suprug, popularni glumac i voditelj Tarik, s 15-godišnjim Dinom i 11-godišnjim Armanom bez ikakve treme svoje plesne pokrete pokazao je Lejli pred prolaznicima, sve kako bi voljenu Lejlu iznenadili za rođendan.

 

Njezina tri muškarca, kako ih je Tarik nazvao, svake je godine iznenade cvijećem i darovima, a ove su za tu priliku izdvojili cijeli vikend i uživali u Budimpešti.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RO
rotuutor
17:08 09.10.2018.

Sta i on je slavio pobjedu Kvislinga Komsica.Turcin je i kad u Zagrebu zivi.