nisu krili oduševljenje

Talijani pali u trans! Zanosna Hrvatica očarala pojavom u popularnom TV showu

Foto: Instagram
Talijani pali u trans! Zanosna Hrvatica očarala pojavom u popularnom TV showu
20.03.2019.
u 21:30
Dvadesetgodišnja Ema Kovač oduševila je talijansku publiku gostovanjem u TV emisiji 'Ciao Darwin'. Nakon što je izašla na pozornicu muški dio publike nije krio oduševljenje našom zanosnom manekenkom.
Pogledaj originalni članak

Da su Hrvatice među najljepšim ženama, dokazuje i primjer 20-godišnje Eme Kovač. Mlada Čakovčanka postala je prava senzacija nakon što se u kupaćem kostimu pojavila u talijanskoj TV emisiji ''Ciao Darwin''. 

Gostovanjem u popularnoj emisiji naša manekenka pohvalila se na društvenim mrežama na kojima je prati više od 100.000 ljudi. 

– Neizmjerno sam zahvalna na prilici koja mi je pružena. Ovo mi je jedan od najljepših dana u životu. Hvala svima koji su me gurali naprijed i stajali uz mene – napisala je zanosna Hrvatica koja je svojim izgledom zapanjila susjede Talijane. 

Naime, nakon što se pojavila na pozornici u ružičastom kupaćem kostimu Talijani su pali u trans. Našu ljepoticu promatrali su s oduševljenjem, a dio publike počeo je čak i skandirati. Ema bez sumnje izgleda kao ''milijun dolara'', a za njezin izgled zaslužan je ples kojim se bavila do 14. godine. Nakon deset godina aktivnog bavljenja plesom počela je s vježbanjem u teretani, a rado prakticira i jogu. 

Ema s ponosnom otkriva svoje korijene iako je zbog poslovnih angažmana morala napustiti Lijepu Našu.  – Rodila sam se i odrasla u Hrvatskoj, a u Italiji živim već godinu dana. Prije sam dosta putovala u Italiju zbog posla – otkrila je obožavateljima Ema koja se može pohvaliti unosnim manekenskim ponudama.  

Za nju su zainteresirane poznate svjetske modne kuće poput Versacea i Cavallija, a nedavno je krasila i naslovnicu magazina Capri. Uz manekenstvo nije zanemarila ni studij biznisa i menadžmenta koji polako privodi kraju. 

Tijekom sudjelovanja u showu koji se emitira na talijanskom kanalu Canale 5 zgodna Čakovčanka okušala se i u kvizu znanja. 

Nakon što je pogriješila u odgovorima na nekoliko pitanja iz opće kulture simpatično se obratila publici i gledateljima. – U ovom slučaju upotrijebit ću isti izgovor kao kad loše parkiram. Plavuša sam! – kazala je domišljata Ema koja je na prvu osvojila srca Talijana. 

Pogledajte i top 10 najgorih padova na modnim pistama. 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

AN
angrybird
22:57 20.03.2019.

U Italiji danas izveden teroristički napad. Migrant iz Senegala oteo školski bus pun djece i zapalio ga na sred ceste. Vi stavljate ovo NA NASLOVNICU kao glavnu vijest?!!! Kome je u cilju da se ne saznaju takve stvari?!

AU
autoritet
22:52 20.03.2019.

Bome je zgodna cura.

OX
oxymoron
00:29 21.03.2019.

Prelijepa!

Još iz rubrike Showbiz