AFROJACK

Svjetski DJ iznenađenje ljetne sezone u dubrovačkom klubu Revelin

Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Svjetski DJ iznenađenje ljetne sezone u dubrovačkom klubu Revelin
01.06.2017.
u 17:14
Planetarno popularan DJ Afrojack, koji je surađivao sa svjetski poznatim glazbenicima poput Pitbulla, Ne-Ya, Beyonce i Davida Guette, prvi će put nastupiti u klubu u ovom dijelu regije.
Pogledaj originalni članak

Jedno od najpoznatijih svjetskih glazbenih imena, Grammyjem nagrađivani producent i DJ Afrojack, po prvi put stiže u Dubrovnik na pozornicu Culture Cluba Revelin, 4. srpnja. U prodaji prvi kontingent od 50 ulaznica samo u uredu Revelina!

Nick van de Wall, poznatiji kao Afrojack nizozemski je producent i jedan od najtraženijih DJ-a današnjice. Odlična vijest za sve ljubitelje odlične zabave koji su iznenađeni, ali i oduševljeni programom koji je ovo ljeto pripremljen u klubu Revelin. Najbolji provod uz mnoga svjetska imena ovo ljeto u Dubrovniku ne smije se propustiti!

Planetarno popularan DJ Afrojack, koji je surađivao sa svjetski poznatim glazbenicima poput Pitbulla, Ne-Ya, Beyonce i Davida Guette, prvi će put nastupiti u klubu u ovom dijelu regije. Poziv je to svima da što prije rezerviraju datum 4. srpnja i u srcu sezone posjete jedan od najljepših gradova na svijetu i odlično se zabave uz nastup Afrojacka u Culture Clubu Revelin.  Posebna cijena za prvi kontingent ulaznica su u prodaji u uredu Revelina, a ulaznice su dostupne i za online kupovinu.

Ususret koncertu predstavljena su i imena koja će u srpnju gostovati u party tvrđavi Revelin. Idris Elba, priznati Hollywoodski glumac zasvirat će i zabaviti publiku u party tvrđavi Revelin. Najpoznatiji turski DJ Mahmut Orhan, koji je svjetsku slavu stekao hitom “Feel”, legenda i jedan od najvećih imena klupske glazbe, Pete Tong, zakazao je svoj nastup 20. srpnja. Tu su još i Ferreck Dawn, Mike Vale, Doorly, te mnoga druga imena koja obećavaju još nezaboravnih provoda ovog ljeta u Dubrovniku.

Culture Club Revelin odavno se upisao na svjetsku kartu najpopularnijih odredišta za zabavu, a ove godine svoje mjesto je potvrdio velikim skokom na prestižnoj listi britanskog DJ MAG magazina. Vikend otvorenja ljetne sezone na kojoj će nastupiti Paul van Dyk zakazano je za 2. i 3. lipnja, a uskoro možete očekivati i još velikih imena svjetske DJ scene, koja Dubrovnik kao najpoželjniju turističku destinaciju rado svrstavaju u svoje kalendare.   

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici http://www.clubrevelin.com, na službenoj Facebook stranici Culture Cluba Revelin te Instagram profilu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.