Kulinarski show

Svećenik u 3,2,1-kuhaj!: Bolje da je svećenik u ovom showu, nego u Savršenom

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
23.10.2019.
u 13:39
U “3,2,1 – kuhaj” kulinarsku sreću okušali su svećenik Anđelo i električar Hrvoje. Hrvoje i Anđelo upoznali su se u crkvi, a u RTL-ov show prijavili su se jer su htjeli okušati u nečem novom i zanimljivom
Pogledaj originalni članak

Svećenik i sveučilišni profesor Anđelo Maly i električar Hrvoje Vestimar sinoć su okušali kulinarsku sreću u RTL-ovu showu “Tri, dva, jedan – kuhaj!”.


 

– Kad ljudi čuju da je među kandidatima u “Tri, dva, jedan – kuhaj!” svećenik, zasigurno će se pitati zašto sam se prijavio, a odgovor je jednostavan – bolje da je svećenik u “Tri, dva, jedan – kuhaj!” i da na taj način evangelizira, nego da se prijavi u show “Gospodin Savršeni” ili “Ljubav je na selu” - u šali je rekao ovaj 35-godišnji svećenik rodom iz Kutine koji trenutačno živi u Zagrebu.

– Svećenički poziv u meni se počeo rađati još u srednjoj školi i nakon fakulteta shvatio sam da je to moj put. To je put koji je zahtjevan, ali uz dugu molitvu i dobre ljude koji su me podržavali, postao sam svećenik. Uvijek se trudim prije svega biti čovjek i to me motiviralo na putu prema svećeništvu – objasnio je Anđelo zašto je postao svećenik.

Anđelo je rođen u Kutini, Filozofsko-teološki studij upisao je 2003. godine, a diplomirao je u Rimu na Papinskome lateranskom sveučilištu 2008. godine. Zanimanje za kuhanje pokazuje od dječačke dobi, kuhati je počeo već s 12 godina, a najdraže mu je pripremati talijanska jela. Kaže kako ga kuhanje opušta i veseli, baš kao i njegova partnera u showu Hrvoja koji najradije kuha za suprugu i djecu. Anđelo i Hrvoje upoznali su se u crkvi i brzo su shvatili da imaju puno zajedničkih interesa, a kako je jedan od njih i kuhanje, odlučili su se prijaviti u show kako bi se okušali u nečem novom i zanimljivom.

– Čim smo došli u show, već smo se osjećali kao pobjednici. Sam dolazak ovamo čini nas pobjednicima – rekao je Hrvoje.
Anđelo i Hrvoje odlučili su žiriju, u kojem sjede Željka Klemenčić, Tomislav Špiček i Ivan Pažanin, pripremiti junetinu sa šljivama i pljesnivim sirom. Ova kombinacija nije baš na prvu oduševila žiri i komentirali su kako je jelo malo suho i teško jer sira ima u prilogu i u glavnom jelu. – Ima previše začina i meso je presuho – bio je Željkin komentar. Ipak, Željka i Špiček odlučili su dati zeleno svjetlo Anđelu i Hrvoju koji su se plasirali u sljedeći krug natjecanja.


 

Hrvoje kaže kako nije mogao sakriti sreću kada im je Željka odobrila prolaz. Htio je skočiti preko stola i zagrliti članicu žirija.
– Taj trenutak čovjek mora doživjeti, to se ne može opisati ni usporediti s ičim drugim. To je efekt iznenađenja, ali pozitivan – zadovoljno je komentirao Anđelo. U sedmoj sezoni showa produkcija je uvela novost i sada na početku sezone gledamo audicijske emisije u kojima natjecatelji pripremaju jela po svom izboru i imaju 60 minuta za pripremu. U kasnijoj fazi natjecanja gledat ćemo i natjecanje ženskih parova protiv muških. Željka će biti mentorica ženskim, a Ivan muškim parovima. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.