30 tisuća lajkova

Supruga poznatog nogometaša pokazala trudnički trbušćić, fanovi oduševljeni

Foto: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL
astian Schweinsteiger i Ana Ivanović
Foto: Press Association/PIXSELL
ana ivanović
Foto: PA/Pixsell
24.07.2019.
u 09:17
Prije dva mjeseca je objavila da sa suprugom Bastianom Schweinsteigerom čeka drugu dijete, a sada je uslijedila fotografija s ponosnim trbuščićem.
Pogledaj originalni članak

Ana Ivanović, bivša srpska tenisačica i Bastian Schweinsteiger prije dva mjeseca su obznanili svijetu da će ponovno postati roditelji. Ponosna mama na Instagramu je s pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pokazuje trudnički trbuh.

- Uvijek u akciji - stoji u objavi bivše tenisačice, a u tri sata fotografija je zaradila 30 tisuća lajkova. Inače, Ana i Bastian vjenčali su se 2016. godine, a prošle su godine u ožujku postali roditelji i dobili sina Luku.

Par trenutno živi u Chicagu, a jednom prilikom je izjavila da joj iz rodne Srbije nedostaje domaća hrana i šetnja pored rijeke u Beogradu. Inače, nedavno su Ana i Bastian proslavili treću godišnjicu braka, a ona je prigodnom fotografijom na Instagramu objavila i čestitku.

- Ne mogu vjerovati da je već prošlo tri godine. Jedva čekam još mnoge koje ćemo zajedno provesti. Sretna godišnjica, ljubavi - stoji u objavi ponosne tenisačice.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
majlena
09:55 24.07.2019.

Ana Ivanović je poznata bivša tenisačica a tek potom supruga poznatog bivšeg nogometaša. Naslov vam je seksističko clickbait smeće.