potresno iskustvo

Supruga poznatog glumca nakon tragedije: 'Ostali smo bez sina, a i ja sam skoro izgubila život'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
21.11.2019.
u 10:49
– U 48 sati izgubili smo sinčića i ja sam zamalo izgubila život. Tu priču nisam ispričala, ali u jednom trenutku ću se vratiti na detalje i s vama podijeliti što se događalo u toj sobi hitne pomoći – kazala je Kimberly Van Der Beek.
Pogledaj originalni članak

Glumac James Van Der Beek, kojeg mnogi pamte po ulozi u seriji "Dawson's Creek", i njegova supruga  Kimberly trenutačno proživljavaju najteže trenutke u životu.

Naime, James je ranije ovog tjedna u američkoj verziji showa ''Ples sa zvijezdama'' otkrio kako je njegova supruga imala spontani pobačaj.

– Moja supruga Kimberly prošla je kroz najgoru noćnu moru svakog roditelja koji očekuje bebu. Nikad ne znaš zašto se ovakve stvari događaju, to govorim i svojoj djeci. Sve što znam jest da vas ovakve stvari zbliže, otvore i prodube zahvalnost – kazao je američki glumac, a o svemu se sada oglasila i njegova supruga koja je svima zahvalila na neizmjernoj podršci i porukama utjehe.

– Hvala vam na ljubavi. Mnogi od vas pitali su me kako se osjećam fizički... Ozdravljujem, definitivno ozdravljujem. Najveći problem trenutačno mi je krvni tlak. A emocionalno, dobivam mnogo ljubavi... Želim zahvaliti i svim prijateljima, imam 200 vaših glasovnih i oko 200 običnih poruka. Nisam ih još stigla pregledati jer se trenutačno pokušavam držati dalje od mobitela – kazala je.

Otkrila je i kako je tog dana umalo i ona izgubila život. – U 48 sati izgubili smo sinčića i ja sam zamalo izgubila život. Tu priču nisam ispričala, ali u jednom trenutku ću se vratiti na detalje i s vama podijeliti što se događalo u toj sobi hitne pomoći... Nisam još spremna pričati o svemu, ali u jednom trenutku ću biti – dodala je Kimberly.

Svoju tugu zbog tragičnog gubitka glumac je podijelio i s obožavateljima putem Instagrama gdje je otkrio kako su uništeni, slomljeni i u šoku. – Tako se osjećamo sada nakon što je duša za koju smo mislili da će doći u našu obitelj u travnju... krenula prečicom do onoga što je iznad ovog života. I ranije smo ovo doživjeli, ali nikad ovako kasno u trudnoći i nikad uz toliko jezivu, strašnu opasnost za zdravlje moje supruge kao ovog puta – napisao je James koji sa suprugom Kimberly ima već petero djece, četiri kćeri i sina.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.