Veliki ormar

Suknje za dečke nose se na cigaret-hlače

Foto: Pixsell
Suknje za dečke nose se na cigaret-hlače
19.11.2011.
u 17:32
Sudeći prema kolekcijama koje su pokazali već etablirani kreatori potekli s TTF-a, Ormar postaje ozbiljna konkurencija velikim modnim smotrama
Pogledaj originalni članak

Druga revijska večer ovojesenskog Modnog ormara pripala je etabliranim imenima hrvatske mode poteklim s TTF-a. Vidjeli smo odlične kolekcija koje dokazuju da Ormar postaje ozbiljna konkurencija našim velikim modnim smotrama. Briljirala je Nada Došen (njezinu su kolekciju pratile kape Nade Kobali) s novim modelima u kojima je do savršenstva dovela svoje 3D printove kojima obogaćuje tkanine te prezentirala uniseks suknje koje i dečki i djevojke nose na hlače cigaret-kroja. Seksi korzeti Zorana Mrvoša doista su seksi do kraja, ali bez trunke vulgarnosti, a Mirela Rogulj pokazala nam je posve nov svijet pernatih jakni. Uobičajeno dosadna zimska odjeća u njezinoj interpretaciji postaje vrhunska moda koja pokazuje da se i od tako neobičnih sklopova materijala mogu krojiti različiti modeli, ali i raditi kape i torbe. Igor Dobranić svojim je modelima postigao eteričnu crnu, posebno naglašenu modelima koje je nadopunio bijelom svilom s printom vilinih konjica. Vidjeli smo i novu ekstrazimsku kolekcija Igora Galaša, svjetskog ambasadora mode kojem se smiješi i američka karijera, te prvu reviju skulpturalnog nakita Ivana Midžića. Ogrlice i narukvice izrađene od pocinčanog čelika zapravo su “multipraktik” umjetnički objekti. Naime, kada ih ne nosite, mogu vam visjeti na zidu i doslovno biti skulpture, posebno kada je riječ o objektima koje sežu od vrata modela pa sve do gležnjeva.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mightymraz
20:20 19.11.2011.

suknje za koga???? molim.....koji k....? Kako mi je drago kaj sam modno retardiran...