Uvijek u centru

Strani mediji ne primjećuju više samo seksepil Nives Celzijus, hvale i njenu pjevačku karijeru

Foto: Instagram
nives celzijus
Foto: Instagram
nives celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Srećko Rundić
Nives Celzijus
Foto: Srećko Rundić
Nives Celzijus
Foto: Srećko Rundić
Nives Celzijus
20.01.2017.
u 10:56
Nizozemski i talijanski mediji objavili su članke o glazbenim hitovima Nives Celzijus, koje je ona rado podijelila i sa svojim obožavateljima
Pogledaj originalni članak

Dok je bila u braku s nogometašem Dinom Drpićem, Nives Celzijus strani mediji redovito su stavljali na popis najljepših i najseksepilnijih žena nogometaša, a sada su pozornost počeli obraćati na njen glazbeni uspjeh. 

Nives je na Instagramu objavila ulomke iz članaka koje su nizozemski i talijanski mediji objavili o njenim glazbenim hitovima "Kukulele", "Tebi u inat" i "Bjondina". 

– Divno je kad talijanski i nizozemski mediji prate tvoj glazbeni opus – napisala je Nives na Instagramu. 

>>Nives Celzijus o stečaju tvrtke Temperatura: 'Savjest mi je čista, dugova nemam ni prema kome'

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PI
Pintek
16:04 20.01.2017.

vrhunska koka...