Promo

Story glazbena poslastica uz Natali Dizdar 12. svibnja u Lisinskom

Foto: Promo
natali dizdar
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.08.2014., Sibenik - Pjevacica Natali Dizdar. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Natali Dizdar
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Natali Dizdar
Foto: Promo
Natali Dizdar
VL
Autor
PR Članak
27.04.2018.
u 16:42
Časopis Story u mjesecu proslave svog 16.rođendana priprema veliku glazbeni poslasticu – Natali Dizdar – 15 godina karijere
Pogledaj originalni članak

Velika glazbenica i pjevačica Natali Dizdar iza koje je 15 godina uspješne karijere, ovog proljeća 12.05.2018. u 20 sati, održati će svoj prvi samostalni koncert u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Za glazbene miljenike i vjerne slušatelje istančanog glazbenog ukusa, Natali Dizdar će u društvu svojih prijatelja, suradnika i ovog puta posebnih gostiju, izvesti jednu pravu glazbenu senzaciju.

U proširenom sastavu svog benda i svojih dugogodišnjih suradnika glazbenika, s osvježenim aranžmanima i zanimljivim gostima, održat će koncert koji će obuhvatiti svaki segment impresivne karijere. Lijepa Natali u svom dugogodišnjem radu zauzela je visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire, te je u proteklih petnaestak godina postala vlasnica četiri albuma i pregršt glazbenih nagrada.

Mnogobrojni hitovi, poput:  'Ne daj', 'Zamijenit ću te gorim', 'Grijeh', 'Stranac', 'Stop', 'Nećeš me, zar ne' i drugi obilježili su njen glazbeni put, a kontinuirana prisutnost u radijskom eteru i sceni samo je velika potvrda koliko je truda, timskog rada, talenta, znanja i vremena bilo potrebno za dobiti jedno tako veliko povjerenje.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Natali Dizdar

Pozivamo vjernu publiku, prijatelje, glazbene sladokusce, struku, medije, radijske urednike i slušatelje da nam se pridruže tu večer koja će ostati u posebnom sjećanju. Svakako je dobro naglasiti i napomenuti da će se u društvu Natali Dizdar to isto večer na pozornici pridružiti suradnici, prijatelji i glazbenici s kojima Natali surađuje od samoga početka.

Stoga ponosno najavljujemo gostovanje velikih glazbenika, autora, producenta Darka Rundeka, koji je napisao pjesmu za Natali 'Mjesecu je dosadno', 'Coca Mosquito', alfu i omegu popularnih  Jinxa, producenta prva dva albuma, uključujući i ZKM, Dina Šarana, frontmena Letu štuke koji dolazi iz Sarajeva, autora najvećih hitova poput Grijeh, Stranac i Mjesto za jedno, Mjesto za dvoje, te popularni band Mayales.

Kliknite i kupite ulaznicu (na blagajni dvorane V. Lisinskog) i prodajnim mjestima:

ulaznice.hr

eventim.hr

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr