na odmoru

Što to Severina čita sa slatkim osmijehom?

Foto: Facebook
severina vučković
Foto: Facebook
severina
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
06.08.2014., Stradun, Dubrovnik - Severina je na odmoru u Dubrovniku. Izuzetno raspolozena pjevacica bila je na kavi na Stradunu, a nisu joj smetali ni obozavatelji koji su je konstantno molili za fotografiranje. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Screenshot
severina
Foto: Facebook
severina
Foto: Facebook
severina
27.08.2014.
u 12:26
Severina se trenutačno odmara u Zadru te čita vaše komentare...
Pogledaj originalni članak

Severina se trenutačno odmara u Zadru te čita vaše komentare. Naime, na svom je Facebook-profilu objavila fotografiju na kojoj sjedi i čita nešto sa svog mobitela. Bili su to upravo komentari i poruke podrške vjernih obožavatelja.

– Čitam vas, kratko je napisala pjevačica, osvojivši tako brojne simpatije.

 

>>Severina zasjenila glumce u Sarajevu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

MI
mint
18:44 27.08.2014.

Jel ta žena zna spustiti noge?

DU
Deleted user
19:41 27.08.2014.

Novinari, vi ste stvarno dno: dokle ćete nam ama baš svaki dan servirati ovu ženu? Slatki osmijeh? Fuj!

PS
Privatni sektor
08:22 28.08.2014.

Mozda je sud povecao Milanu alimentaciju, i skratio vidanja i susrete s malim na jedan dan mjesecno...takve stvari mogu izmamiti osmijeh ovakvom profilu zena.