'paprena' fotka

Što mislite, koliko Stallone traži za zajedničko fotografiranje?

Foto: Instagram
stallone
Foto: Instagram
stallone
Foto: Instagram
stallone
Foto: Instagram
stallone
Foto: Instagram
stallone
Foto: Instagram
stallone
Foto: Instagram
stallone
15.10.2013.
u 17:26
Stallone je bila jedna od glavnih zvijezda njujorškog ComicCona koji se održao protekli vikend, a za fotografiranje i autogram čekalo se u redovima
Pogledaj originalni članak

Biste li platili 445 dolara, odnosno nešto više od 2500 kuna kako biste se fotografirali sa Sylvesterom Stalloneom? Ovi ljudi na fotografijama to su učinili.

Stallone je bila jedna od glavnih zvijezda njujorškog ComicCona koji se održao protekli vikend. Osim fotografije, mogli ste dobiti i njegov autogram i to za 395 dolara, odnosno 2200 kuna.  No, to nije odbilo horde obožavatelja koji su u redovima čekali kako bi se fotografirali s omiljenom glumačkom legendom.

Stallone nije bio jedina zvijezda koja je naplaćivala fotografiranje – za fotografiju sa Sigourney Weaver trebalo je izdvojiti 200 dolara, oko 1100 kuna.

>>Pohlepan i lijen: Stallone se obrušio na Willisa putem Twittera

>>Ponovno kao Rocky: Sylvester Stallone vraća se kultnoj ulozi

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.