Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugovječni boksač

Ponovno kao Rocky: Sylvester Stallone vraća se kultnoj ulozi

sylvester stallone portal
25.07.2013.
u 14:06

Ovog će puta poznati filmski boksač Rocky Balboa biti trener mladom borcu, unuku svog nekadašnjeg protivnika, a poslije prijatelja

Sylvester Stallone ponovno će biti Rocky Balboa! Glumac će u filmu Creed reprizirati ulogu koja ga je proslavila, no ovog će puta poznati filmski boksač biti trener mladom borcu.

Film Creed bavi se početkom boksačke karijere unuka Apolla Creeda, jednog od najvećih Rockyjevih rivala, a kasnije najboljeg prijatelja. Zbog želje da ponovi uspjeh svog djeda, Creedov unuk traži pomoć od umirovljenog Balboe, koji pristaje biti njegov trener.

Creedova unuka trebao bi glumiti Michael B. Jordan, a scenarij i režiju preuzet će Ryan Coogler.

>>Sylvester Stallone u nedostatku novca prodao psa za 50 dolara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije