Nova ljubav?

Stjepan Hauser na Maldivima je pronašao svoju sirenu, ali čuva njezin identitet

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Stjepan Hauser
Foto: Instagram
Foto: instagram
02.03.2021.
u 17:27
Od prekida s Jelenom Rozgom poznatog glazbenika povezivalo se s nekoliko djevojaka, ali on nijednu vezu nije potvrdio.
Pogledaj originalni članak

Više od 15 dana Stjepan Hauser uživa u raju Maldiva, a kada je tek došao na odmor podijelio je nekoliko videa na kojima je s njim misteriozna djevojka čiji identitet slavni glazbenik nije otkrivao. Njegovi obožavatelji odmah su ga bombardirali pitanjima tko je ljepotica u njegovom društvu i htjeli su da im otkrije u kakvoj su vezi. Violončelist je sada objavio nekoliko novih Instagram storyja s Maldiva u kojima roneći traži svoju sirenu.

- Pratite me, pokušajmo je pronaći... Znam da ću je pronaći, mora biti tu negdje - napisao je Hauser i u sljedećem videu objavio svoj susret sa misterioznom sirenom. Nakon toga podijelio je i dvije fotografije na kojima je u zagrljaju ove crnke, ali njezino lice nije pokazao javnosti. Od prekida s Jelenom Rozgom poznatog glazbenika povezivalo se s nekoliko djevojaka, ali on nijednu vezu nije potvrdio. Pjevačica i violončelist vezu prekinuli u rujnu 2017. godine nakon dvije i pol godine veze i nakon prekida sa svojih društvenih mreža izbrisali su sve zajedničke fotografije. 

- Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete - izjava je koju je Jelena poslala medijima nakon prekida s Hauserom.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

LU
lucio2
22:15 02.03.2021.

Odličan muzikant, al dozlaboga iritantan i 'seljački' tip.

DE
DeepState
18:05 02.03.2021.

Izrazito antipatičan lik.

Avatar TheJack
TheJack
18:04 02.03.2021.

Mauzer, Hauzer, Rojs .... Dje je ovaj biJo 91-e?