Steve Buscemi u Scorseseovom pilotu za HBO?

01.12.2008.
u 14:51
Pogledaj originalni članak

Ugledni karakterni glumac Steve Buscemi pregovara o angažmanu u pilot epizodi HBO-ve povijesne dramske serije "Boardwalk Empire" koju će režirati jedan od najvećih filmaša današnjice Martin Scorsese.

Serija se temelji na istoimenoj knjizi Nelsona Johnsona koja se bavi najpoznatijim kockarskim gradom u SAD-u nakon Las Vegasa Atlantic Cityja tijekom dvadesetih godina prošlog stoljeća.

Buscemi bi trebao glumiti Nuckyja Johnsona, lukavog biznismena koji se početkom prohibicije bavi preprodajom alkohola.

Ovo će Buscemiju biti prva suradnja s HBO-om nakon što je režirao i glumio u nekoliko epizoda kultnih Sopranosa. Ti angažmani osigurali su mu i nominacije za nagradu Emmy; 2001. za režiju i tri godine kasnije za gostujuću ulogu.

(M.Mik.)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još iz rubrike Showbiz