KONCERT NA TVRĐAVI

Stereo Mc's i Nipplepeople dobro rasplesali Šibenčane

12.06.2017.
u 15:38
Koncert Stereo Mc's bila je dvostruka proslava - Ljetna pozornica na Tvrđavi proslavila je svoj treći rođendan, a frontmen Stereo Mc's Rob Birch svoj 56.
Pogledaj originalni članak

Jedna od najvećih europskih dance atrakcija devedesetih, grupa Stereo Mc's sinoć je dobro rasplesala Šibenčane i njihove goste na Tvrđavi svetog Mihovila. Koncert Stereo Mc's bila je dvostruka proslava - Ljetna pozornica na Tvrđavi proslavila je svoj treći rođendan, a frontmen Stereo Mc's Rob Birch svoj 56. Zanimljivo je da Rob izgleda goovo isto kao i prije 25 godina, kada su hitovi "Connected" i "Step It Up" poharali sve top liste.

Stereo Mc's posljednji su album imali prije šest godina, a hita na top listama nisu imali još tamo od 2001., s pjesmom "Deep Down & Dirty". No to ih nije spriječilo da oduševe šibensku publiku. Prepoznatljivi Robov glas i moćni prateći vokali brzo su rasplesali dobro popunjenu Tvrđavu svetog Mihovila, koja ih je dva puta pozivala na bis.

Ne smijemo zaobići ni predgrupu, fantastične Nipplepeople. I sam Rob Birch je u jednom trenutku pohvalio domaći maskirani dvojac, koji je još jednom pokazao kako rade glazbu kakve se ne bi posramili ni renomiraniji europski bendovi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz