Kraj burne veze

Stefany Hohnjec prekinula vezu s tenisačem Tomislavom Perićem

Foto: Pixsell
Stefany Hohnjec prekinula vezu s tenisačem Tomislavom Perićem
22.03.2010.
u 22:00
Plavokosa manekenka i bivša gimnastičarka Stefany Hohnjec prekinula je nakon dvije i pol godine vezu s tenisačem Tomislavom Perićem.
Pogledaj originalni članak

Plavokosa manekenka i bivša gimnastičarka Stefany Hohnjec prekinula je nakon dvije i pol godine vezu s tenisačem Tomislavom Perićem. Do prekida burnog odnosa došlo je zbog Tomislavove ljubomore koji se nikako nije mogao pomiriti da njegova cura komunicira s drugim muškarcima piše tjednik Extra.

Kad je bivša Miss sporta sudjelovala na prvom izdanju reality showa "Farma" ostala je neugodno iznenađena kad je njen dečko nije dočekao na izlasku. Navodno su mu zasmetala pretjerana druženja Stefany s boksačem Stipom Drvišem. Svoju je ljubomoru iskazao i kad je Stefany radila kao hostesa u jednom zagrebačkom klubu, nakon kratke prepirke udario ju je pred okupljenim gostima.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RA
razočarani1
23:27 22.03.2010.

a tko je ta cura????

Avatar Azriel
Azriel
08:55 23.03.2010.

čuj ovog, tko je ta cura.... pa buduća nobelovka, kao i 90% onih koji se pojavljuju u našim novinama....

Avatar Svećenik
Svećenik
10:28 23.03.2010.

nije ona komunicirala sa drugim muškarcima:))) ma je ali neverbalno :)))))))