Larin izbor

Stefan Kapičić u Laru se zaljubio na prvi pogled

Foto: Nova TV
Stefan Kapičić u Laru se zaljubio na prvi pogled
18.10.2011.
u 18:27
Glumac će u seriji utjeloviti uglađenog kriminalca Nikšu koji će odmah baciti oko na lijepu Laru (Doris Pinčić)
Pogledaj originalni članak

Nakon što je napustila dom obitelji Zlatar, u život glavne protagonistice serije "Larin izbor", koju glumi Doris Pinčić, ući će novi muškarac kojeg će utjeloviti glumac Stefan Kapičić. Njegov lik Nikše uglađeni je kriminalac koji je zajedno s Alenom (Mladen Vulić) služio vojsku i koji će se na prvi pogled zaljubiti u Laru. Nakon raznih uplitanja u protuzakonite radnje Nikša se pridružio Legiji stranaca. Zbog kriminalne prošlosti ne smije se vratiti u Beograd pa dolazi u Split kako bi se javio starom prijatelju Alenu. Kapičić je poznat i po ulogama u hollywoodskim hit-serijama poput "Zakona brojeva" i "24", a uskoro ćemo ga gledati u filmu "Big Miracle" u kojem glumi s Drew Barrymore i Tedom Dansonom.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
miami
13:45 22.12.2011.

nije mi jasno zasto su angazirali ovog srbina u larin izbor i zasto svi govore hrvatski ,a jedino on srpski,i zasto nema prijevoda ako već govori srpski,molio bi odgovor,