rekla da joj kasni

Srpski mediji pišu da je Hrvatica zatrudnjela u njihovom realityju

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
17.01.2020.
u 17:53
Mnogi zaključuju da je Grgurić trudna pogotovo zato što je poznato da je u showu bila u turbulentnoj vezi sa Stefanom Karićem.
Pogledaj originalni članak

Iva Grgurić, jedina Hrvartica u srpskom realityju Zadruga u jednoj emisiji je otkrila da joj menstruacija kasni, prenose srpski mediji.

Mnogi zaključuju da je Grgurić trudna pogotovo zato što je poznato da je u showu bila u turbulentnoj vezi sa Stefanom Karićem.

Ja nisam dobila tri mjeseca. Cijelo vrijeme sam nervozna. To je kao kad se skupi krv u maternici i onda samo krene. Nadam se da je na nervnoj bazi i da nije ono drugo - rekla je uplašeno, a produkcija joj je odmah zakazala ginekološki pregled.

U showu je započela odnos sa Stefanom Karićem, koji je se u nju zaljubio, no brzo se ohladio. 

- Među njima je buknula strast, ali ona seksualna, dogodio se seks, bili su intimni i to je to. Nakon toga Stefan je shvatio da ne želi biti s Ivom jer je svako malo netko unosio informacije o njezinoj užasnoj prošlosti, koja se njemu nikako nije sviđala - kaže izvor blizak produkciji, te tvrdi da se čekaju analize ginekologa i tada će se znati je li Iva u drugom stanju

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Forest Trump
Forest Trump
19:18 17.01.2020.

Nesreća na radu ???!!!

DU
Deleted user
18:09 17.01.2020.

"Influenceri" se množe.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:42 17.01.2020.

Od Kitića još ni jedna nije trudna 😄