obratila se pratiteljima

Srpska pjevačica nastupila u Oslu samo dan prije stravične pucnjave: 'Potreseni smo'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL
Foto: G.G./PIXSELL
Foto: YouTube
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Beograd: Drugo polufinalno veče festivala "Pjesma za Euroviziju '22", za predstavnika Srbije na natjecanju za Pjesmu Eurovizije 2022.
Foto: Antonio Ahel @ATAImages
Sara Jovanovic - Sara Jo
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Foto: YouTube
27.06.2022.
u 15:54
Sara je bila izrazito potresena vijestima pa se pratiteljima obratila na društvenim mrežama i rekla kako se na tom mjestu mogla naći i ona i njezina ekipa.
Pogledaj originalni članak

Najmanje dvije osobe su ubijene, a 21 je ranjena, među kojima 10 ljudi teško, priopćila je policija nakon incidenta u noćnom klubu London Pub u središtu grada Osla u noći na subotu. Hici su bili ispaljeni i na drugim mjestima u blizini. Napadnuti noćni klub je popularan među LGBTQ zajednicom.

Srpska pjevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, jedna je od izvođača koji su nastupali u Oslu na proslavi LGBTQ zajednice, a njezin koncert održao se baš dan prije strašne pucnjave.

Sara je bila izrazito potresena vijestima pa se pratiteljima obratila na društvenim mrežama i rekla kako se na tom mjestu mogla naći i ona i njezina ekipa.

''Strašna i surova je činjenica da ovakvi događaji podsjećaju neke ljude koliko je važno biti glasan kada su u pitanju ljudska prava i borba protiv nasilja. Duboko suosjećamo s obiteljima žrtava. Nikad ne bismo pomislili da se nešto takvo može dogoditi. Malo je reći da smo moji suradnici i ja potreseni",  napisala je Sara na svom Instagramu nakon što je podijelila videozapise s nastupa samo dan ranije.

Podsjetimo, Sara je nastupila na Beoviziji, srpskoj inačici Dore za pjesmu Eurovizije s pjesmom ''Muškarčina'', no pobjedu je ipak odnijela Ana Đurić Konstrakta.

VIDEO>>Tonči Huljić na Tomislavcu izveo "Misu Mediteranu", na pozornici mu se pridružila kći Hana

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz