U poznatom društvu

Šprajc sve nasmijao objavom fotografije iz zrakoplova: 'RTL-ovo izaslanstvo s teškog rada'

Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
08.09.2021.
u 20:40
Fotografija je u pola sata prikupila više od 1000 lajkova, a komentatori nisu skrivali koliko ih je objava nasmijala.
Pogledaj originalni članak

Voditelj Zoran Šprajc (53) s pratiteljima na Instgramu podijelio je fotografiju na kojoj pozira s kolegama Enisom Bešlagićem (46) i Marijanom Batinić (40) u avionu. 

"RTL-ovo izaslanstvo na povratku s teškog konferencijskog rada u Dubrovniku. Marijana je zadužena za vrata u slučaju nužde, ali nije rečeno velike ili male", napisao je Šprajc pored fotografije koja je u pola sata prikupila više od 1000 lajkova, a komentatori nisu skrivali koliko ih je objava nasmijala.

Foto: instagram

"Imate Šemsu, neće biti straha", napisao je jedan komentator, a javio se i chef Mate Janković koji je napisao: "Teške su te konferencije". 

Podsjetimo, zabavno-natjecateljska emisija ''Superpar'' ovaj tjedan krenula je s prikazivanjem treće sezone, a RTL je objavio i neke promjene. Enis Bešlagić ove godine neće biti jedini voditelj u kući u kojoj su kandidati smješteni. Naime, društvo će mu praviti voditelji i urednici informativne emisije ''RTL Direkt'' Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić.

VIDEO>>Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Otvorila je dušu

Schumacherova supruga oglasila se prvi puta nakon tragične nesreće: "Nedostaje nam, nikada ga nećemo ostaviti"

-Svaka njegova utrka završila je sretno, nije imao ni modrice i uvijek sam znala da Michaela čuvaju anđeli čuvari. Možda sam bila naivna, stvorila sam neku vrstu obrambenog zida i uvijek sam mislila da mu se nikada neće ništa dogoditi- dodala je Corinna.-Nikada nisam krivila Boga za ono što se dogodilo, bila je to stvarno loša sreća, isto se može dogoditi svakome.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BR
BrigitaM
21:11 08.09.2021.

Fotografkinja. drugarica Danka.

KA
karlodrago
07:47 09.09.2021.

Kako bi prošao i jedan dan bez najgoreg RTL-a i Šprajca u Večernjaku.

NN
novo nenormalni
23:19 08.09.2021.

sve kretene

Još iz rubrike Showbiz