'Kršenje uvjeta'

Spot Colonie skinut s YouTube-a zbog Indirinog dekoltea?

Foto: youtube
indira
Foto: youtube
indira
15.11.2013.
u 13:57
Spomenuti video spot u samo dva dana prikupio je više od 90.000 pogleda
Pogledaj originalni članak

Video spot za pjesmu „Ljubavnici“ Sinova Ravnice i grupe Colonia, čija je premijera bila prije tri dana, uklonjen je s Youtube kanala zbog navodno raskošnog dekoltea Colonijine pjevačice, Indire Vladić. S Youtube kanala na kojem je spomenuti video spot u samo dva dana prikupio više od 90.000 pogleda, tvrde da je zapis uklonjen jer je sadržaj kršio zasad neutvrđene 'Uvjete pružanja usluge'.

Nakon što svoj novi video na Youtube kanalu ni sama nije mogla pronaći, Indira se osvrnula na cijeli događaj:

 - Ostala sam doslovno 'PAF'! U današnje vrijeme, kada se more svjetskih izvođačica poput Rihanne, Miley Cirus, Madonne i mnogih drugih eksponiraju daleko više i intimnije od mene u ovom videu, malo je neobično ovakvo što doživjeti… S jedne strane, i nažalost, to dokazuje da smo još uvijek daleko od zapada, ali i da nas kao izvođače ljudi očito temeljito prate, kaže kroz smijeg popularna Indira.

Zbog mnogobrojnih upita postavljen je novi link na video spot.

>> Evo dokaza da je Colonia popularna u Kini!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.