(ne)znanje

Novi gaf: Split se, prema HRT-u, nalazi u predgrađu Šibenika

Foto: Screenshot/HRT
Novi gaf: Split se, prema HRT-u, nalazi u predgrađu Šibenika
25.10.2017.
u 10:28
Nakon prošlotjednog gafa u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' grafičari HRT-a ovog tjedna pokazali su 'zavidno' znanje geografije
Pogledaj originalni članak

Na HRT-u se redaju gafovi. Nakon što su nedavno tri puta tijekom emisije Dobro jutro, Hrvatska pustili tzv. official audioverziju umjesto pravog spota Ive Perkušića te ga i pogrešno potpisali, tehničari i grafičari državne televizije ponovno su "briljirali". Naime, pokazali su "zavidno" znanje iz geografije i Split na karti smjestili u predgrađe Šibenika.

Dok je urednica Marta Šimić Mrzlečki sinoć u središnjem Dnevniku najavljivala prilog o odluci Ministarstva obrane da do kraja godine ustroji šest pješačkih pričuvnih pukovnija Oružanih snaga, prikazana je karta Hrvatske na kojoj su označeni Zagreb, Karlovac, Osijek, Split i Dubrovnik. Svi gradovi bili su na svojim mjestima, a Split na potpuno pogrešnom mjestu, negdje kod šibenskog prigradskog naselja Žaborić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Django
Django
11:18 25.10.2017.

VL se ruga HRT-u ili prema narodnoj uzrečici - rugala se sova sjenici.....

Avatar debela koli
debela koli
11:05 25.10.2017.

Pored nevidljivog mosta.

IV
IvicaKerempuh
12:13 25.10.2017.

Ma glavno da ga nisu stavili u predgrade Trogira :-)