u kockicama

Sonja Kovač u atraktivnom navijačkom izdanju, pratitelji: 'Sada nam je pobjeda zagarantirana'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
23.11.2022.
u 12:00
Sonja je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala ležući na krevetu kameri okrenuta leđima u pripijenim tajicama i topu na prepoznatljive kockice.
Pogledaj originalni članak

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač (37) sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila svoje navijačko izdanje za Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru. Sonja je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala ležući na krevetu kameri okrenuta leđima u pripijenim tajicama i topu na prepoznatljive kockice.

- Sretno Vatreni! Ponovilo se! - poručila je Sonja uz fotografiju na kojoj se vidi da će ona prvenstvo pratiti iz udobnosti svojega doma, jer je fotografija nastala ispred televizora

"Uz ovakvu navijačicu pobjeda nam je zagarantirana!", "Hrvatska će sada sigurno pobijediti", "Dobre kockice", "Atraktivna ljepotica", "Samo jako", nizali su pratitelji komplimente u komentarima.

Inače, influencerica često oduševi svoje pratitelje atraktivnim izdanjima, a na ovoj društvenoj mreži ima više od 520.000 pratitelja. Nedavno je Kovač tako zagolica maštu pratitelja kada je pozirala je sjedeći na prozoru, a odabrala je suknju u bež boji koju je kombinirala s kratkom vesticom zanimljivog kroja brenda Jacquemus u sličnoj nijansi koja je naglasila njezin dekolte. Naime, minijaturnu vesticu povezivao je samo tanki lanac s imenom brenda.

VIDEO Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.