Strašno

Šokantna fotografija: Unakaženo lice zvijezde 'Igre gladi'

Foto: HPA/IPA/PIXSELL
Bella Thorne
Foto: Pixsell
Bella Thorne
Foto: Pixsell
Bella Thorne
Foto: Pixsell
Bella Thorne
Foto: Instagram
Bella Thorne
24.02.2017.
u 10:42
Bella Thorne iznenadila je obožavatelje kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se ljušti koža lica
Pogledaj originalni članak

Glumica Bella Thorne poznata je po tome što svoj privatni život voli dijeliti s obožavateljima i ne srami se pokazati im i one ne baš tako lijepe i glamurozne trenutke. 

Ipak, fotografija koju je mlada glumica objavila na Instagramu šokirala je većinu njenih obožavatelja jer na slici Belli se ljušti koža s lica.

Zvijezda fima "Igre gladi" objavila je fotografiju iz kozmetičkog salona Kate Somerville gdje je bila na kemijskom pilingu, a jedna od tih posljedica je ljuštenje kože.

Većina holivudskih zvijezda, baš poput Belle priprema se raznim kozmetičkim tretmanima za dodjelu Oscara u nedjelju, nitko od njih ne bi se poput nje usudio objaviti ovakvu fotografiju. 

 

 

>>Njima je u vezi važnije voljeti osobu, a ne spol

>>Sin Pamele Anderson je odrastao i pravi je zavodnik!​

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar kazuyoshi-miura
kazuyoshi-miura
20:44 24.02.2017.

Bella Thorne uopće nije glumila ni u jednom nastavku Igara gladi, al eto Večernjem je zvijezda tog serijala.

OB
ObrenM
18:26 24.02.2017.

Bitna je nausnica u nosu.Mozda da ugradi i kuku kako bi je mogli slepati kada joj nestane snage.Sive stanice ne postoje.