zatvorite usta

Sofia Vergara u krevet namamila...Sharon Stone!

Foto: Youtube Screenshot
Sofia Vergara u krevet namamila...Sharon Stone!
16.04.2014.
u 23:03
Dvije ljepotice odmjerit će snage u jednom, ali vrijednom kadru novog filma Johna Turturra ''Fading Gigolo''
Pogledaj originalni članak

Nakon vrućeg spoja Scarlett Johansson i Penelope Cruz u filmu Woody Allena ''Vicky Cristina Barcelona'', muškarci ponovo imaju razloga za uzbuđenje! Ovoga puta maštu će im raspaljivati dvije najseksi dame s holivudskih brežuljaka - Sharon Stone i Sofija Vergara.

Zamamne dive odmjerit će snage u jednom, ali vrijednom kadru novog filma Johna Turturra ''Fading Gigolo'' koji opravdano zaslužuje titulu jednog od najvrućih spojeva u povijesti kinematografije, javlja CBS News. Ljepotice će se uplesti u ''menage a trois'' s žigolom kojeg u filmu tumači redatelji, a Vergara je otkrila kako joj je nervozu prije snimanja vrućih scena otklonila upravo Sharon.

- Bila sam nervozna jer nikad nisam snimala nešto slično. Kada sam došla na set, Sharon je pružila veliku podršku. Kazala mi je da se opustim i samo slijedim njene pokrete. Rekla mi je:''Radila sam to već puno puta, bit će to dobro'' - otkrila je zanosna Kolumbijka.

One kojima ovaj spoj nije dovoljan razlog za odlazak u kino, možda razuvjeri podatak da neke od uloga tumače i Woody Allen te Vanessa Paradis.

>>Sofia Vergara: Zbog naglaska se nisam mogla koncentrirati na glumu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.