Drže to u tajnosti

Slike s jahte otkrile da slavni par čeka treće dijete

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
29.01.2020.
u 19:35
Anna Kournikova i Enrique Iglesias nakon blizanaca Lucy i Nicholas uskoro očekuju treću prinovu.
Pogledaj originalni članak

Bivša tenisačica Anna Kournikova i glazbenik Enrique Iglesias očekuju treću prinovu, piše Daily Mail. Par ima dvogodišnje blizance Lucy i Nicholasa i treće dijete im stiže uskoro.

Par nije htio komentirati ovu sretnu vijest, ali španjolski magazin Hola objavio je fotografije Anne i  Enriquea na jahti u Miamiju i na fotografiji se vidi Annin trudnički trbuh. Kada je bila trudna s blizancima 38-godišnja tenisačica tu je informaciju podijelila samo s bližnjima, a javnost je tu vijest saznala tek nakon što je Anna rodila.

Par se trudi svoju intimu držati podalje od javnosti i  tek ponekada na Instagramu objave fotografije ili video Lucy i Nicholasa. Ni u svojim intervjuima Enrique ne otkriva puno o djeci i tek je u nekoliko navrata odgovorio na pitanje očinstva.

 

 

- To je jedan od najboljih osjećaja na svijetu. Odgovorniji sam, vozim sporije. Razmišljam o glupim stvarima prije negoli ih zaista napravim - rekao je tada.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.