Kćer ga podržala

Slavni Oskarovac u 82. godini javno priznao da je homoseksualac

Foto: Press Association/Pixsell
Slavni Oskarovac u 82. godini javno priznao da je homoseksualac
30.01.2015.
u 20:20
Glumac Joel Grey, dobitnik Oskara za film Cabaret, u ispovijesti za magazin People otvoreno je progovorio o svojoj seksualnosti.
Pogledaj originalni članak

Glumac Joel Grey, dobitnik Oskara za film Cabaret, javno je priznao da je homoseksualac u svojoj ispovijesti za magazin People.

'Ne volim etikete, ali ako već moram naznačiti, onda sam gej'- iskreno je priznao glumac i time podigao medijsku prašinu.

Otac glumice Jennifer Grey, koju je dobio u braku s glumicom Jo Wilder, izjavio je kako njegovo priznanje neće iznenaditi članove njegove obitelji te najuže prijatelje s obzirom da su oni bili upoznati s njegovim seksualnim sklonostima i prije ovog medijskog istupa.

Hrabru odluku svog oca komentirala je i Jennifer.  -Jako sam sretna zbog oca jer jer napokon došao do trenutka kada se osjeća dovoljno sigurno da se deklarira u javnosti kao gej muškarac. -izjavila je glumica i dodala da joj je jako drago jer sve više homoseksualaca slijedi ovaj trend i uživa u slobodi prihvaćajući sebe onakvima kakvi doista jesu.

>>Umri muški ili Prljavi ples? Najbolji filmovi za Valentinovo za nju i njega

>>Jen Grey nastup u “Plesu sa zvijezdama” posvetila Swayzeju

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

SA
samoborka
22:23 30.01.2015.

Homoseksualnost je postala pomodarstvo i sredstvo kvazi zvjezdica koje se zele dodvoriti velikom lobiju kako bi im progurao karijeru.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:52 30.01.2015.

Sad kad je to konačno izbacio iz sebe može mirno odapet.

CR
croat1899
20:41 30.01.2015.

homoseksualac, a ima kcer?? kad je to odlucio?