optimist je

Slavni glumac javio se iz bolnice nakon što mu je dijagnosticirana teška bolest

Foto: Reuters
jeff bridges
Foto: Twitter
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FILE PHOTO: Cast member Bridges poses at the premiere for "Only the Brave" in Los Angeles
Foto: 'Doug PetersPress Association/Pix'
'Jeff Bridges arriving at the Vanity Fair Oscar Viewing Party 2010, at the Sunset Tower, Los Angeles Photo: Press Association/Pixsell'
31.10.2020.
u 20:00
- Želim vam zahvaliti svima koji ste mi se javili u ovo vrijeme. Dobar je osjećaj dobiti toliko dobrih želja i ljubavi, napisao je glumac pokraj fotografije na kojoj pozira pokraj stalka s lijekovima koje uzima intravenozno
Pogledaj originalni članak

Oskarovac Jeff Bridges javio se iz bolnice gdje je prošlog tjedna primjen nakon što mu je dijagnosticiran limfom. 

- Želim vam zahvaliti svima koji ste mi se javili u ovo vrijeme. Dobar je osjećaj dobiti toliko dobrih želja i ljubavi, napisao je glumac pokraj fotografije na kojoj pozira pokraj stalka s lijekovima koje uzima intravenozno.

Podsjetimo, glumac kojeg ljubitelji filma najviše vole zbog uloge u filmu "Veliki Lebowski" prošlog je tjedna objavio kako je bolestan, te kako su mu prognoze dobre.

Foto: Twitter

- I kako bi rekao Dude, novo sr... izašlo je na vidjelo… Sretan sam jer sam okružen timom izvrsnih liječnika i prognoze su dobre. Odmah počinjem s liječenjem i izvještavat ću vas o svojem oporavku", tvitao je Bridges.  Nije precizirao o kojoj vrsti limfoma je riječ, Hodgkinovoj bolesti ili nekom drugom obliku bolesti krvnog sustava, no prognoze za izlječenje su u ranom stadiju otkrivanja dobre. U drugom je tvitu napisao: "Iznimno sam zahvalan na ljubavi i potpori obitelji i prijatelja.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
Matthew McConaughey
Foto: Press Association/PIXSELL
Matthew McConaughey
Foto: Press Association/PIXSELL
Matthew McConaughey
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Hvala i svima vama na molitvama i dobrim željama. I dok još imam vašu pozornost, molim vas otiđite glasati, jer svi smo u ovome zajedno". Bridges je 2009. osvojio je Oscara za najboljeg glumca za ulogu ostarjelog pjevača countryja u filmu 'Ludo srce'.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IV
IvanDobrila
20:54 31.10.2020.

Čemu galerija fotki drugog glumca?