richard gere

Slavni glumac će u 70. godini postati otac

Foto: Instagram screenshot
Slavni glumac će u 70. godini postati otac
08.08.2018.
u 14:04
Upoznali su se dok je glumac još bio u braku s Carey Lowell, no to ga nije spriječilo da 'osvoji' 33 godine mlađu Alejandru Silvu
Pogledaj originalni članak

Richard Gere i Alejandra Silva postat će roditelji.

Par se vjenčao u četvrtom mjesecu ove godine, a u vezi je već četiri godine. Njemu je to treći, njoj drugi brak, a oboje imaju po jedno dijete iz bivših brakova.

Upoznali su se dok je glumac još bio u braku s Carey Lowell, no to ga nije spriječilo da 'osvoji' 33 godine mlađu Alejandru Silvu, kćer Ignacia Silve, bivšeg financijskog potpredsjednika Real Madrida.

''Ja sam najsretniji čovjek u svemiru. Kako i ne bih bio? Oženjen sam za predivnu, pametnu, ženu koja brine o potrebama drugih, koja se obvezala da će pomagati ljudima, koja je strpljiva, zna oprostiti, koja izvrsno kuha i radi najbolje salate na svijetu'', rekao je tada Gere povodom njihovog vjenčanja.

>> Pogledajte video - Poznate osobe na ljetovanju u Hrvatskoj


 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

MO
matK.O.
15:04 08.08.2018.

brak iz ljubavi 100% . Neznam zašto mog dedu sa 1700kn penzije neće nijedna 33 godine mlađa.

Avatar krcedolac
krcedolac
14:50 08.08.2018.

Lako je biti otac sa sedamdeset kad čovjek ima svoje ljude.

Avatar nekineki
nekineki
14:54 08.08.2018.

Bez starca nema udarca...